unreal.pl

unreal.pl (http://forum.unreal.pl/index.php)
-   Unreal Tournament 4 (http://forum.unreal.pl/forumdisplay.php?f=346)
-   -   Pytania i problemy z GRĄ - pisz tutaj (http://forum.unreal.pl/showthread.php?t=42844)

KrIsToF 18-08-2014 19:22

Pytania i problemy z GRĄ - pisz tutaj
 
To windows 7 x32 bity nie pójdzie?:(

Has! 20-08-2014 15:02

Cytat:

Tom pisze: (Post 774734)
Input.ini:
  • Przypisanie zmiany broni do klawisza
  • Invert mouse:

jak przypisać klawisze 1,2,3 do broni? bo coś nie chcą działać. mysz i literki bez problemu załapało.

po 2. jak zrobić coś takiego z ut3
Kod programu / konfiguracja:

weaponswitchbinding > mini/pulse and bio/flak
Bindings=(Name="PipeA0",Command="switchweapon 5 | setbind G PipeB0",Control=False,Shift=False,Alt=False)
Bindings=(Name="PipeB0",Command="switchweapon 6 | setbind G PipeA0",Control=False,Shift=False,Alt=False)
Bindings=(Name="G",Command="PipeB0",Control=False, Shift=False,Alt=False)
Bindings=(Name="PipeC0",Command="switchweapon 3 | setbind F PipeD0",Control=False,Shift=False,Alt=False)
Bindings=(Name="PipeD0",Command="switchweapon 7 | setbind F PipeC0",Control=False,Shift=False,Alt=False)
Bindings=(Name="F",Command="PipeD0",Control=False, Shift=False,Alt=False)


Tom 21-08-2014 10:34

Pytania, pomoc, problemy - pisz tutaj
 
W zwiazku z brakiem tematu pasujacym do co niektorych postow, przewaznie w niezbedniku, otwieram nowym temat.

Smialo piszcie i zadawajcie pytania, postaramy sie pomoc!

Tom 21-08-2014 10:37

Cytat:

KrIsToF pisze: (Post 775233)
To windows 7 x32 bity nie pójdzie?:(

Jedynie x64! Oraz Linux juz niebawem

Cytat:

Has! pisze: (Post 775266)
jak przypisać klawisze 1,2,3 do broni? bo coś nie chcą działać. mysz i literki bez problemu załapało.

po 2. jak zrobić coś takiego z ut3
Kod programu / konfiguracja:

weaponswitchbinding > mini/pulse and bio/flak
Bindings=(Name="PipeA0",Command="switchweapon 5 | setbind G PipeB0",Control=False,Shift=False,Alt=False)
Bindings=(Name="PipeB0",Command="switchweapon 6 | setbind G PipeA0",Control=False,Shift=False,Alt=False)
Bindings=(Name="G",Command="PipeB0",Control=False, Shift=False,Alt=False)
Bindings=(Name="PipeC0",Command="switchweapon 3 | setbind F PipeD0",Control=False,Shift=False,Alt=False)
Bindings=(Name="PipeD0",Command="switchweapon 7 | setbind F PipeC0",Control=False,Shift=False,Alt=False)
Bindings=(Name="F",Command="PipeD0",Control=False, Shift=False,Alt=False)


Zobacz:
Kod programu / konfiguracja:

[/Script/Engine.PlayerInput]
DebugExecBindings=(Key=Q,Command="switchweapon 3 | switchweapon 7 | switchweapon 9")


Has! 21-08-2014 12:28

Cytat:

Tom pisze: (Post 775291)
Zobacz:
Kod programu / konfiguracja:

[/Script/Engine.PlayerInput]
DebugExecBindings=(Key=Q,Command="switchweapon 3 | switchweapon 7 | switchweapon 9")


Kod programu / konfiguracja:

[/Script/Engine.PlayerInput]
DebugExecBindings=(Key=E,Command="SwitchWeapon 4")
DebugExecBindings=(Key=MouseScrollUp,Command="switchweapon 5 | switchweapon 6")
DebugExecBindings=(Key=MouseScrollDown,Command="switchweapon 7 | switchweapon 8")
DebugExecBindings=(Key=MiddleMouseButton,Command="SwitchWeapon 9")

działa :D

Yoko 21-08-2014 16:18

Cytat:

Tom pisze: (Post 775291)
Jedynie x64! Oraz Linux juz niebawem

skoro linux, to mozna sie spodziewac wersji na mac osx rowniez?

Tom 21-08-2014 16:23

Cytat:

Yoko pisze: (Post 775308)
skoro linux, to mozna sie spodziewac wersji na mac osx rowniez?

W przyszlosci tak, ale niestety nie mam pojecia

Charon 21-08-2014 17:23

Cytat:

Yoko pisze: (Post 775308)
skoro linux, to mozna sie spodziewac wersji na mac osx rowniez?

Nie pamiętam, czy to było publicznie ogłaszane.

Mogę jednak potwierdzić, że sam UE4 wraz z edytorem śmiga na Macu od początku i jest możliwość buildów na Mac/iOS. Raczej spodziewałbym się nowego UT na Macach, choć pre-alpha buildy pewnie sobie odpuszczą.

Tom 21-08-2014 17:25

Cytat:

Charon pisze: (Post 775312)
Nie pamiętam, czy to było publicznie ogłaszane.

W pierwszej zapowiedzi z Maja mowia o PC/Linux/OSx.
Poki co niestety tylko windows, choc tez sie nie dziwie teraz kompilowac 3 wersje co tydzien.

Rush 22-08-2014 22:34

Poland Duel 1 zmienił się w Poland Duel DeckTest
Poland Duel 2 zmienił się w Poland Duel NickTest1

Jak można się domyślić powinna być na nich jedna stała mapa :) Jeśli to nie działa to zgłaszać bugi


Czas podawany jest w GMT +2. Teraz jest 07:17.

Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.