![]() |
|
Wyniki Sondy: 1on1 amp on/off ? | |||
on |
![]() ![]() ![]() ![]() |
29 | 31,18% |
off |
![]() ![]() ![]() ![]() |
64 | 68,82% |
Głosujących: 93. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia Tematu | Oceń Temat | Tryby Wyświetlania |
![]() |
#31 |
L
Na forum od: 19-02-2004
Miejscowość: Gorzyce
Rep P0wah: 301 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oczywiscie amp off
![]()
#32 |
Miejscowość: Olsztyn
Rep P0wah: 16 ![]() |
off
(23:45:24) (@`vega|rA) musze kupic sobie sztuczna dziwke i zaczac trenowac (23:45:26) (@`AbNormaL|rA) ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
ZBANOWANY!!!
Na forum od: 27-01-2003
Miejscowość: Raraku
Rep P0wah: 3786 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja jestem za włączonym ampem, bo lubię przeciwników rozpryskujących się, gdy trafiam ich ze snajpy mając ampa. I wiem, że to niezbyt inteligentny argument, hehe.
Mnie dręczy inna kwestia, moim zdaniem znacznie ważniejsza od podejścia do dd. Chodzi mi o te małe i beznadziejne, według mnie, mapki z serii 1on1. Nie zakładam nowego tematu, bo widzę, że wielu spośród Was argumentuje przeciwko dd mając na uwadze małe i denne mapki duelowe. Mam wrażenie, że Wy rzeczywiście chcecie grać na mapkach z serii 1on1coś_tam-dm. Nie rozumiem tego, najlepsze mapki duelowe powinny być całkiem duże, ja nie chce w duelu sieczki, respawn-gwałtów i wyników w stylu 70-0. Czy deck16, ztn3, pro-dm6, campgrounds(wiem, że to prawie to samo co dm6) to mapki-miniaturki? Na w miarę dużych mapach najlepiej się gra duele, najtrudniej jest przejąć kontrolę i trzeba najwięcej myśleć, przewidywać. I na takich mapkach użycie dd ma sens, według mnie. Wolałbym, żeby te okropne miniaturki, a co za tym idzie określony styl gry, nie przyjęły się. Ten styl może i fajnie wygląda w niektórych fragmovies(cpma_done_by_Vo0 na przykład), ale wcale nie pokrywa się z moim wyobrażeniem dobrej duelowej rozgrywki.
#34 |
Powered by best.
Na forum od: 11-06-2003
Miejscowość: Katowice
Rep P0wah: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dd on imho.
wg mnie w kwestii odbijania mapki dd jest dobra koncepcja ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Miejscowość: Wrocław
Rep P0wah: 1191 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
By Anonymous (h217n2fls34o1017.telia.com) (Reply)
Replace amp with an item that gives CPMA weapon switches. Comment #42 @ 00:26 GMT, 28 Mar 2004 No replace the amp by a large dildo, and if you manage to buttfuck your opponent you win! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
amp just makes the dominant player more dominant ... ot, co... a zauwaz wooda, ze przewaznie na mapkach kolo a50 lezy sporo fiolek :P
[; Ostatnio edytowany przez afc; 10-04-2004 o 17:15 |
|
![]() |
![]() |
#36 |
de_
Na forum od: 21-01-2002
Miejscowość: Tarnowskie Góry
Rep P0wah: 257 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wg mnie potrzebna jest roznorodnosc.
Trite, spirit, ironic...Male, szybkie i grywalne... Nastepnie sa wieksze mapy - irondust, rankin, roughinery... Dobre mapki , mimo ze niektorym przydalyby sie wersje LE=) edit: ofcos to odpowiedz na post icariuma Ostatnio edytowany przez Daveron; 10-04-2004 o 17:15 |
![]() |
![]() |
#37 | |
got owned?
Na forum od: 08-08-2001
Miejscowość: Katowice
Rep P0wah: 651 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
amp off
Cytat:
![]()
![]() |
#38 |
:>
Na forum od: 10-03-2002
Miejscowość: Płock
Rep P0wah: 468 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
OFF
|
![]() |
![]() |
#39 | |
Gladiator, no...
Na forum od: 29-08-2001
Miejscowość: OLSZTYN RULZ
Rep P0wah: 5254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
#40 |
de_
Na forum od: 21-01-2002
Miejscowość: Tarnowskie Góry
Rep P0wah: 257 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Youzack?To juz shieldy nie wystarczaja?moze od razu jednemu damy godmoda na starcie?:P
|
![]() |