![]() |
![]() |
#1 |
Miejscowość: K-Pax
Rep P0wah: 0 ![]() |
Czy ktoś jeszcze gra w UT3?
Tak sobie ostatnio przeglądałem gry na półce i dostrzegłem mojego poczciwego UT3 w blaszanym pudełku. Tak mnie to poruszyło, że nawet zainstalowałem grę z zamiarem skopania kilku tyłków jak za dawnych lat, lecz ku mojemu zdziwieniu - nie ma tam prawie NIKOGO. Serwery to można policzyć na palcach dwóch rąk, graczy to już nawet liczyć nie trzeba, bo nie ma kogo. Czy jest w ogóle szansa, że znajdzie się ktoś, kto by chciał trochę*"ożywić" scenę*UT3? Według mnie gra jest dalej*świetna i żałuję*strasznie, że niemal w stu procentach wymarła.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VERY FRIENDLY KILLER
Na forum od: 21-07-2005
Miejscowość: Racibórz
Rep P0wah: 12853 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No panie, tak jakies 8 lat się tylko spóźniłeś, no ale może się ktoś znajdzie do duela
Interesuje Cie zarabianie kapusty bez wychodzenia z domu ? Odezwij się na priw po wiecej szczegółów! Przedstawię Ci krok po kroku jak uzyskać przychód pasywny na poziomie minimalnej krajowej inwestując w kopalnie kryptowalut na Islandii! Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Bez przesady że od razu 8 lat. Jakieś 5 lat temu to UT3 jeszcze żyło i to dość intensywnie. Myślałem, że chociaż wyjadacze zostali a tu lipa. Null. Właśnie przeglądałem sobie wątek gdzie kłótnia z Factor Gamers była. To były czasy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
...
Na forum od: 24-10-2005
Miejscowość: Brodnica
Rep P0wah: 378 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teraz UT 4 na tapecie więc pewnie "trójkowcy" tam się zawiesili, mimo wszystko nie zdziw się jak ci nie przypadnie do gustu :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
No właśnie zauważyłem UT 4 ale tylko w wersji prealpha. Zainstalowałem wersję*na Mac ale niestety jest dla mnie niegrywalna, mimo że wszystko na low a rozdzielczość 800x600. Po prealpha to się*w sumie więcej nie spodziewam. Sprawdzę*jeszcze na Windowsie jak to chodzi. Niemniej jednak chętnie bym został przy UT3, kumpli z akademika postaram się*zwerbować.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wrażliwy_Agresor
Na forum od: 02-09-2008
Miejscowość: Szczecin
Rep P0wah: 2372 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tak jak powyżej, z ut3 zdecydowanie większość się przeniosła na nowszą odsłonę. Uzywamy discorda: https://discord.gg/2jQnd27 i tu pewnie szybko napotkasz na "znajome nicki"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zarejstrowany
Na forum od: 24-08-2003
Rep P0wah: 12363 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ktoś pamięta może, jak nazywała się mapa z 0:23? https://www.youtube.com/watch?v=5bxpS7wjGtc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
I PAN KAMIL
Na forum od: 10-12-2005
Miejscowość: chorzele
Rep P0wah: 8176 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ljandry
![]() |
#9 |
Zarejstrowany
Na forum od: 24-08-2003
Rep P0wah: 12363 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sam jesteś ljandri
![]() Firley już pomógł. To DM-Oceanrelic. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Miejscowość: Strzelce Krajeńskie
ja czasami :P
|
![]() |
![]() |