![]() |
![]() |
#1 |
CHLEWMISTRZ
Na forum od: 12-06-2006
Miejscowość: pumpenszlupfen
Rep P0wah: 4861 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nowy rok, nowe problemy
Eloszka
Komp mi zdycha i raczej lepiej nie będzie - dlatego proszę o poradę forumowych specjalistów odnośnie doboru sprzętu. Komp - tradycyjna stacjonarka. Potrzebuję: Procesor intel Płyta główna Ram - raczej minimum 8 giga 1#Opcjonalnie zasilacz [ obecnie tagan 500 wat ] 2#Opcjonalnie jakieś fajne chłodzenie żeby wyciem ludzi po nocy nie budzić - grafę mam jakąś pod pci - i na moje potrzeby daje radę i niech tak na razie zostanie. - dysk mam ssd 125 giga i niech tak zostanie Komp głównie do muzyki - traktor, ableton, wtyczki Co do budżetu - załóżmy że 2 tyś. Oczywiście nie jest to kwota na sztywno, wiadomo że może być za 1000 lub za 2199 lub 2500. Generalnie jakaś fajna opcja minimum - coś nas zasadzie ,, poniżej tego nie bierz " Za wszelkie sugestie z góry thx
![]() |
#2 |
kisama
Na forum od: 14-07-2004
Miejscowość: Jakiś serwer
Rep P0wah: 1478 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
CHLEWMISTRZ
Rep P0wah: 4861 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dzięki.
W sumie to mam spore pole do popisu z tego co widzę. I3 lub I5 ósmej generacji, Z Płytami pod to troszkę wąski wybór... Styknie też na przyzwoite chłodzenie Kurs $ jest jaki jest, no ale z tym to już mi nie pomożecie. Dzięki jeszcze raz kolego za pomoc , rep na + niczym szczała pędzi w Twoją stronę !
![]() |
#4 |
kisama
Rep P0wah: 1478 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
weź pod uwagę jeszcze ten artykuł https://niebezpiecznik.pl/post/powaz...isz-o-30/#akt4
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
VERY FRIENDLY KILLER
Na forum od: 21-07-2005
Miejscowość: Racibórz
Rep P0wah: 12853 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kurcze jakbym wiedział że rep wisi w powietrzu to też bym pomógł
![]()
Interesuje Cie zarabianie kapusty bez wychodzenia z domu ? Odezwij się na priw po wiecej szczegółów! Przedstawię Ci krok po kroku jak uzyskać przychód pasywny na poziomie minimalnej krajowej inwestując w kopalnie kryptowalut na Islandii! Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
CHLEWMISTRZ
Cytat:
![]() Jedyne co można zrobić to poczekać. Może stać się wszystko i nic. Jak to ktoś kiedyś powiedział - jeśli wszyscy mają problem, to nie jest już problem tylko norma. No chyba że AMD ..... ojej ojej ojej Cytat:
Termi miał rację, że jego stary komp na xpeku jest najlepszy! vred napisz coś mądrego ![]()
Spieszmy się czochrać bobra, tak szybko linieje ... Ostatnio edytowany przez netspeed; 06-01-2018 o 19:50 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
kisama
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
- excellent -
Na forum od: 25-02-2003
Miejscowość: Poznań
Rep P0wah: 8142 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Poczekaj do lata, do tego czasu powinna być 2ga generacja Ryzena. Pierwsza wyszła im naprawdę przyzwoicie. Pierdol intela - nie zasłużyli sobie ;P
(19:39:10) (@lobo0o) ale co robil w twoim domu szczur ? (19:39:17) (@hqhero) no lazi sobie Duzo osob odwrocilo sie odemnie, podejrzewam, ze z twojego powodu i twojego klanu - koledzy liza wam dupe bo wygrywacie, a za zloty medal najwidoczniej moga wejsc tak gleboko, ze magik jest im obojetny. Jestem najwidoczniej jedyna osoba, ktora wam sie postawila, dlatego nastawiliscie wszystkich przeciwko mnie, przykre ale prawdziwe (c) magik |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
CHLEWMISTRZ
Skoro nowe Ryzeny mają działać na obecnych płytach to można by iść w amd, a potem zrobić update.
Szkoda że mój komp potrafi mi 3x na godzinę faka pokazać, bo odłożenie na potem to może i najlepszy pomysł. Kyo masz plusiora, a co ![]()
![]() |
#10 | |
VERY FRIENDLY KILLER
Na forum od: 21-07-2005
Miejscowość: Racibórz
Rep P0wah: 12853 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No przeczekaj przeczekaj, ceny kart graficznych na pewno spadną jak tylko się znudzi górnikom zarabianie łatwej kapusty...czyli nigdy
![]() Dobrze że nie januszowałem i kupiłem rok temu 1070 za 1850zl ![]()
Interesuje Cie zarabianie kapusty bez wychodzenia z domu ? Odezwij się na priw po wiecej szczegółów! Przedstawię Ci krok po kroku jak uzyskać przychód pasywny na poziomie minimalnej krajowej inwestując w kopalnie kryptowalut na Islandii! Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia Tematu | |
Tryby Wyświetlania | Oceń Ten Temat |
|
|
![]() |
||||
Temat | Rozpoczęty przez | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia Wiadomość |
Nowy prezydent usa, nowe możliwośći :) | Simonus | LOL !!! | 7 | 06-11-2008 21:25 |
Nowy silnik - nowe mozliwosci | Xytrass | Hydepark | 2 | 10-08-2004 19:42 |
Nowy sprzet = nowe kłopoty | BigSpider | Pomoc | 5 | 18-08-2003 08:16 |
Hmn nowe technologie nowe ceny! | EL_Diablo | Unreal Tournament | 3 | 21-04-2002 13:23 |