![]() |
![]() |
#7151 |
Łódzki Klub Sportowy
Na forum od: 31-12-2003
Miejscowość: Łódź <---
Rep P0wah: 5498 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja poszedlem w srode przed Świętami za 16 ziko bez zadnej kolejki.
Nowy Star Wars, jak zwykle nowa nadzieja. Rzeczywistość szybko zweryfikowala nadzieje. Zenada, infantylnosc oraz patos bijace z ekranu spowodowały, ze nieomal wyszedlem z kina. W fotleu utrzymal mnie wyłącznie szacunek do serii. Serii ktora staje sie mocno przecietna bajka dla najmlodszych (na oko do lat 12 max). Zgadzam się z Xiri, ze druga czesc filmu odrobine lepsza (mnuej wiecej od momentu pojawienia sie Yody). Upokarzajace serie dialogi ustapily w niej nieco miejsca akcji, co wyszlo produkcji na plus. Świadczy to jednoznacznie o gatunku dialogow i fabuly. Humor rowniez dzieciecy. Calosc 4/10. Nieporownywalnie lepiej pare dni wczesniej ogladalo mi sie Star Treka (z 2013) w tv i to z lektorem. Duzo lepsza historia, duzo lepsze s-f (o.ile fani gatunku nie obraza sie za te klasyfikacje). Niebo a Ziemia.
![]() |
#7152 |
Stand and fight
Na forum od: 11-08-2004
Miejscowość: Grajewo
Rep P0wah: 8502 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Co warto obejrzeć?
bez zbędnego rozpisywania od siebie polecam: Blade Runner 2049 The Foreigner Perfect Strangers / Perfetti sconosciuti / Dobrze się kłamie w miłym towarzystwie Kickboxer Retaliation myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie ![]() cdn..
![]() |
#7153 |
Zarejstrowany
Na forum od: 24-08-2003
Miejscowość: Szczecin
Rep P0wah: 12363 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Coco
Jedna z najinteligentniejszych animacji, jaką widziałam. Skierowana raczej do dorosłych widzów, bo porusza trudne tematy. Jak komuś podobała się "Księga życia", powinien i to zobaczyć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7154 |
El Camperado
Na forum od: 06-01-2003
Miejscowość: Miasteczko Koniec Pieśni, miejsce gdzie kończą bieg wszystkie pociągi
Rep P0wah: 5131 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
- Postać Luke'a kiepsko sfinalizowana. Pokazuje, jak wielka mocą dysponuje, a potem nagle "umiera".
To akurat było jedną z rzeczy która podobała mi się najbardziej, po prostu umarł z wyczerpania tym co zrobił. Jakże niesamowitej kontroli nad mocą oraz wysiłku musi wymagać zmaterializowanie się po drugiej stronie galaktyki. I to fizyczne (te kostki co dał Lei i chyba też ją dotknął lub objął o ile dobrze pamiętam) A z kolei jak było trzeba, biorąc na klatę tę kanonadę i walcząc z Kylo, był niematerialny. Ostatecznie pokazał że jest jednym z największych Jedi w historii. - Chinka z bombowca leżąca sobie na platformie w próżni, gdzie wokół spadały bomby ściągane w kosmosie siłą grawitacji w dół. Tak potężny statek samą swoją masą (zbliżoną zapewne do planetoidy) generuje grawitację. Potęga Rey bez żadnego treningu, poza 1 lekcją z Lukiem :P, też mi się nie podoba i najbardziej mnie razi w tym filmie
![]() |
#7155 |
Zarejstrowany
Rep P0wah: 12363 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ogromny statek i tak by nie ściągnął tych bomb, bo nie ma masy jak asteroida (ciężar + gęstość skały). Co najwyżej po pewnym czasie przebywania w próżni grupowałoby się to w jednym miejscu, jak kulki styropianu na wodzie. No ale w końcu to SW i wszędzie są tam łamane prawa fizyki, więc można tę kwestię pominąć.
Co do treningu Rei ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7156 |
uzdatniacz tlenu w pluca
Na forum od: 15-03-2005
Miejscowość: Siechnice
Rep P0wah: 2653 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7157 |
Zarejstrowany
Powstanie film o Duke Nukem http://www.komputerswiat.pl/gamezill...roli-nie-widac
Tematycznie zapodaję film fanowski https://www.youtube.com/watch?v=UkB43FHalAo |
![]() |
![]() |
![]() |
#7158 | |
VERY FRIENDLY KILLER
Na forum od: 21-07-2005
Miejscowość: Racibórz
Rep P0wah: 12853 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Flexible Teens Doing It Well, trzyma w napięciu aż po sam finał
Interesuje Cie zarabianie kapusty bez wychodzenia z domu ? Odezwij się na priw po wiecej szczegółów! Przedstawię Ci krok po kroku jak uzyskać przychód pasywny na poziomie minimalnej krajowej inwestując w kopalnie kryptowalut na Islandii! Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7159 | |
El Camperado
Na forum od: 06-01-2003
Miejscowość: Miasteczko Koniec Pieśni, miejsce gdzie kończą bieg wszystkie pociągi
Rep P0wah: 5131 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
http://www.gossipstyles.com/2014/01/...dybuilder.html przynajmniej z wyglądu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7160 |
- excellent -
Na forum od: 25-02-2003
Miejscowość: Poznań
Rep P0wah: 8142 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Star Wars Episode VII - szału nie robi, głowna bohaterka troszku denerwująca, dokładnie te same schematy fabularne i motywy powielone po raz kolejny co daje całości poczucie odgrzewanego kotleta... Na plus praktyczne efekty specjalnie i ogólnie strona wizualna. Lepsze niż prequele, gorsze niż oryginalna trylogia.
Star Wars Rogue One - gówno w chuj, fabuła nudna która większość czasu ciągnie się jak flaki z olejem (słaby pacing), główni bohaterowie jednowymiarowi bez żadnego character developmentu i w dodatku totalnie niesympatyczni (zwłaszcza ten main koleś, którego imie już wyparłem ze świadomości). Wszędzie pełno ekspozycji i powtarzania tego samego, w filmie którego konkluzja jest z góry znana i który powinien swojej siły upatrywać w rozwoju bohaterów i interakcjach pomiędzy nimi, na czym poległ po całej linii. Ogólnie widać tendencję poprawności politycznej i grania pod publiczkę SJW - wrzucimy w role główne po kolei kobietę, czarnego i latynosa ![]()
(19:39:10) (@lobo0o) ale co robil w twoim domu szczur ? (19:39:17) (@hqhero) no lazi sobie Duzo osob odwrocilo sie odemnie, podejrzewam, ze z twojego powodu i twojego klanu - koledzy liza wam dupe bo wygrywacie, a za zloty medal najwidoczniej moga wejsc tak gleboko, ze magik jest im obojetny. Jestem najwidoczniej jedyna osoba, ktora wam sie postawila, dlatego nastawiliscie wszystkich przeciwko mnie, przykre ale prawdziwe (c) magik |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
filmy, kino, ogladam, ogladamy |
Narzędzia Tematu | |
Tryby Wyświetlania | Oceń Ten Temat |
|
|