![]() |
|
![]() |
|
Narzędzia Tematu | Oceń Temat | Tryby Wyświetlania |
![]() |
#21 |
snakecharmer
Na forum od: 16-04-2005
Miejscowość: jasień/szczecin
Rep P0wah: 4675 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ekhm.
Imho. naprawde warto zagrac w cod2, chociazby dla single'a, bo multi jakos mnie nie jara, singleplayer natomiast wywarl na mnie ogromne wrazenie, zarowno sama gra, jak i cut-scenki pomiedzy misjami. Warhammer 40000 Dawn of War Jest to chyba pierwsza strategia, ktora uznalem za bardziej grywalna online od starcrafta. Obecnie wychodzi kolejny do niej dodatek, wiec suma pieniedzy jakie trzeba wydac, aby moc pograc online sie zwieksza. Mimo to giera godna uwagi. Zuma Jestes zabka i strzelasz kolorowymi kuleczkami do kolorowych kuleczek zaiwaniajacych zakreconym w przedziwne spirale sznurem. Kolorwe kuleczki <boss>
nasenna: no kazdy ma taki okres w zyciu, kiedy mu sie wydaje, ze wie o co chodzi white_pony: "no nie wyszlismy z grupy.... to wszystko wina żydów" Nie FPS rywalizować z RTS ale RTS czyli skrót od Role The Strategy to również gatunek gier komputerowych o charakterze rywalizacyjnym a w przypadku w SCa II ta rywalizacja jest na nieco szerszym poziomie. (c) Wojskowy |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
i am what i am
Na forum od: 11-01-2003
Miejscowość: Swarzędz
Rep P0wah: 77 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
odnosnie thps 2 to jakby ktos zalatwil mi linka torrentowego to bylbym dozgonnnie wdzieczny bo nie moge znalesc zadnych aktualnych
diablo,warcraft(wow tez, dobrze ze nie mam na niego pieniedzy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
..::maSSiVe cOOl::..
Na forum od: 22-02-2003
Miejscowość: RUDKA KOZŁOWIECKA
Rep P0wah: 1822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() q1,q2, cod, nfs u1.
![]() |
![]() |
#24 |
Analuj :)
Na forum od: 25-09-2005
Miejscowość: Kielce
Rep P0wah: 7698 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
UT (4ever) nawet jak przestane grac to i tak bede gral :P
Gothic 2 + NK - klimat TES3: Morrowind - za wszystko TES4: Oblivion - za to ze go wydali FarCry - ahhh ta grafa (szkoda ze nie mialem neta jak w to gralem) Age Of Mythology - za Hadesa xD Age Of Empires 2 - za Wikingów Heroes 3,4,5 - tak po prostu... The Suffering - za shizy by jeszcze nawmienial..... ![]()
![]() |
#25 |
Miejscowość: swinoujscie
Rep P0wah: 1722 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tekken ;> przy browarze i dobrej ekipe nie ma lepszych gier ;>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
wujek chujek
Na forum od: 22-10-2005
Miejscowość: Zagórz/Sanok
Rep P0wah: 216 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
half-life
![]()
![]() |
#27 |
best|e-38
Na forum od: 15-04-2005
Miejscowość: Wawa & Konstancin
Rep P0wah: 1493 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prehistorik :>
Co tam jeszcze - SimCity 1, Wolfeinstein 3D chyba TestDrive 3 StarCraft, NFS / NFS2SE, Turok (zmiażdzył mnie jak po raz pierwszy zobaczyłem 3DFX w akcji).
![]() |
#28 |
inFusion
Na forum od: 02-02-2003
Miejscowość: DM-Chrzanów
Rep P0wah: 166 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-ut2k4
-wow -wyszystkie rpg z klimatem fantasy ![]()
![]() |
#29 |
lamy =)
Na forum od: 10-06-2002
Miejscowość: Ua
Rep P0wah: 47 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fm 07 ; >
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
off
Na forum od: 19-11-2005
Miejscowość: Pers Czyszczenie Gorzów Wielkopolski
Rep P0wah: 1911 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-Unreal Tournament
-Wolf:Enemy Territory -Lineage2 -Gta Vice City -Driver 1 -FIFA 2002 -Halo 2 -Serious Sam ![]() No i chyba to wszystko ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |