![]() |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() -Jak blondynka zabija ptaki? -Rzuca je w przepaść. Idzie blondynka, nagle widzi przed sobą wysoki mur. Stanęła. Stoi cierpliwie, stoi, aż w końcu mur się zawalił i blondynka poszła dalej. Jaki z tego morał? -Mądry zawsze ustępuje głupszemu -Jak zapewnić blondynce rozrywkę na wiele godzin? -Na obu stronach kartki napisać: "Proszę odwrócić", a potem tę kartkę wręczyć blondynce. -Co może uratować umierającą blondynkę? -Transplantacja włosów. -Dlaczego blondynka jest zdziwiona, gdy urodzi bliźniaki? -Bo zastanawia się, kto jest matką drugiego dziecka. -W jaki sposób zginęła blondynka podczas picia mleka? -Usiadła na niej krowa. -Jak blondynka zabija wigilijnego karpia? -Wkłada go do wody i próbuje utopić. -Co to jest 50 szarych komórek na plaży? -50 blondynek. -A 60 szarych komórek na plaży? -50 blondynek i pies. -Co blondynka robi rano? -Wstaje z łóżka, myje się, robi makijaż, ubiera się i wraca do domu. -Co otrzymamy po skrzyżowaniu blondynki i brunetki? -Sztuczną inteligencję. -Dlaczego blondynkom w pracy nie przysługuje przerwa na kawę? -Dla firmy jest to nie opłacalne. bo po przerwie blondynkę trzeba od początku przyuczać do zawodu. -Kiedy pewna 20-letnia stwierdziła, że ma siostrę-bliźniaczkę? -To było wtedy, gdy po raz pierwszy spojrzała w lustro. -Co powstanie, gdy do skorupki orzecha włoskiego włożymy mózg blondynki? -Grzechotka. -Kiedy blondynka ma dwie komórki mózgowe? -Gdy jest w ciąży. -Co mówi blondynka, gdy urodzi dziecko? --Pyta: "Ojej, to naprawdę moje?". -Dlaczego blondynki nigdy nie piją oranżady w proszku? -Bo nie wiedzą, jak wlać pół litra wody do takiej małej torebki. -Jaka jest różnica między mądrą blondynką, a UFO? -Kilka osób widziało UFO. -Dlaczego blondynka zmienia swojemu dziecku pampersa raz na miesiąc? -Bo na opakowaniu jest napisane: "Do 20 kg". -Skąd blondynki biorą dżem? -Obierają pączki. -Jakie ciasto najczęściej pieką blondynki? -Sernik na zimno. -Co robi blondynka, gdy się dowiaduje, że jest drugi raz w ciąży? -Pyta męża, czy muszą po raz drugi wziąć ze sobą ślub. -Co myśli blondynka wkładając spodnie-ogrodniczki? -"A gdzie są kwiatki?". Jasio idąc z mamą (blondynką!) zauważa kota i pyta: -Mamo! Czy to kot, czy kotka? -Kot. Nie widzisz, że ma wąsy? -Czym się różni blondynka od papieru toaletowego? -Papier toaletowy się rozwija. -Co zrobić, żeby blondynka roześmiała się w sobotę? -Opowiedzieć jej dowcip w poniedziałek. -Co należy zrobić, żeby blondynce zaświeciły się oczy? -Przystawić jej latarkę do ucha. -Co robi blondynka, gdy jest jej zimno? -Idzie do kąta, bo tam jest 90 stopni. -Dlaczego blondynki liżą zegarki? -Bo Tic-Tac ma tylko dwie kalorie. -Dlaczego blondynka nie kupuje bułki tartej? -Bo trudno ją posmarować masłem. Blondynka umarła. Lekarze szukając przyczyny zgonu, otworzyli jej czaszkę i znaleźli w środku sznurek. Zastanawiają się: przeciąć, czy nie? Przecięli... i uszy jej odpadły. Cała klasa blondynek. Nauczyciel pyta jedną z nich: -Ile jest 2+2? -Osiem - odpowiada blondynka. -Dać jej szansę, dać jej szansę! - domaga się klasa. Nauczyciel po raz drugi: -Ile jest 2+2? -Cztery. -Dać jej szansę, dać jej szansę! Przychodzi blondynka do fryzjera i mówi: -Proszę mnie ostrzyc, ale niech pan mi nie zdejmuje z uszu słuchawek walkmana, bo umrę. Fryzjer zaczyna blondynce strzyc włosy. Nagle, przez nieuwagę szarpnął nożyczkami przewody od słuchawki, walkman upadł na podłogę i blondynka umarła. Fryzjer podnosi walkmana i słuchawki, zakłada je sobie na uszy i słyszy: -Wdech, wydech, wdech, wydech... -Jakie są najgorsze cztery lata w życiu blondynki? -Ósma klasa. -Blondynka i brunetka wypadły równocześnie z dziesiątego piętra. Która z nich spadnie pierwsza? -Brunetka. Blondynka zawsze się gdzieś zgubi. -Jak nazwać szkielet blondynki stojący w szafie? -Mistrzyni zeszłorocznej zabawy w chowanego. Dwie blondynki jadą tramwajem. Jedna z nich pyta motorniczego: -Czy tym tramwajem dojadę do dworca PKP? -Tak. -A ja? - pyta druga. Blondynka dowiedziała się od lekarza, że jest w ciąży i bardzo martwi się z tego powodu. Mało śpi, nie chce nic jeść, zadręcza się myślami... W końcu, po kilku dniach mówi: -A właściwie dlaczego mam się tym przejmować? Może to dziecko nie jest moje?... Przychodzi blondynka do lekarza i mówi: -Panie doktorze, od jakiegoś czasu wydaje mi się, że mam dwa kręgosłupy. -To niemożliwe! Ale na wszelki wypadek dam pani skierowanie na prześwietlenie. Po tygodniu blondynka przynosi lekarzowi swoje zdjęcie. Lekarz ogląda je i mówi: -Proszę pani, tampony się wyjmuje, a nie upycha jeden za drugim. Jadącą na rowerze blondynkę zatrzymuje policjant. Po sprawdzeniu stanu technicznego roweru mówi: - Nie ma pani powietrza w tylnym kole. a blondynka na to: - Tak to prawda ale tylko na dole... -Jak umierają neurony blondynki? -Samotnie... -Dlaczego blondynki nie jedzą ogórków konserwowych? -Bo nie mogą wsadzić głowy do słoika... -Co umieszcza blondynka za uszami by być bardziej atrakcyjna? -Nogi. -Dlaczego blondynki nie używają wibratorów? -Ponieważ od wibratora bolą zęby... - Dlaczego blondynka poprzestała na trzecim dziecku? - Bo słyszała, że co czwarty urodzony człowiek to Chińczyk. -Co ma iloraz inteligencji równy 7? -Czternaście blondynek. -Słyszałeś o blondynce, która drugi raz zaszła w ciążę? -Pytała męża czy drugi raz muszą się pobierać. -Jak z 10 blondynek wybrać najgłupszą? -Losowo. -Czym się różni blondynka od papieru toaletowego? -Papier toaletowy wie, że aby żyć trzeba się rozwijać -Co robi blondynka z głową w kałuży? -Słucha Bajora. -Co to jest blondynka pod prysznicem? -Czysta głupota. -Co to jest: poeta, blondynka, poeta? -Kazimierz Przerwa Tetmajer. Jadą dwie blondynki autobusem i jedna się pyta: -Czy tym autobusem dojadę na 3 Maja? -Nie. - odpowiada kierowca. -A ja? - pyta druga. Jedna z blondynek kupuje nowe mieszkanie i zaprasza do niego swoją koleżankę, też blondynkę i mówi: -Mam tu taki fajny przycisk. Jak pstrykam to raz jest światło, a raz go nie ma. Obie blondynki przyglądają się z zaciekawieniem nowemu zjawisku. Nagle jedna zadaje pytanie: -A gdzie to światło jest, jak go nie ma? Druga na to: -Choć, to ci pokażę. Udaje się do kuchni, otwiera drzwi lodówki i mówi: -Tu się chowa. |
![]() |
![]() |
#2 |
emoka
Na forum od: 31-12-2001
Miejscowość: Warszawa
Rep P0wah: 719 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kawały o Jasiu
![]() Jasio piesci Malgosie. Wklada raczke pod spodniczke i czuje ze jakos tam mokro i slisko ... - Cooo, okresik ??? - Nieee, biegunka.. Jaś wraca do domu po zabawie w parku. Po chwili mama zauważa, że jak na sześcioletnie dziecko, ma ona bardzo bogaty zasób różnych słów, uznawanych za bardzo wulgarne. Pyta więc: - Skąd ty znasz takie słowa? - A, taka dziewczynka tak mówiła. - Jaka dziewczynka? - A nie wiem, taka w sweterku w zółte paski. Nastepnego dnia mama biegnie do parku i owszem, po chwili znajduje dziewczynkę w sweterku w zółte paski. Podchodzi i pyta: - Czy to ty jesteś tą dziewczynką która mówi takie strasznie brzydkie słowa? - A... A kto pani powiedział ? - Ptaszki mi wyćwierkały... - No to, kur.., pięknie! A ja te skur....... bułeczkami karmiłam! Jaś Pyta tate: - Tato, dlaczego inne dzieci mają same piątki, a ja tylko jedynki? - Nie gadaj, pij! Nauczycielka do Jasia: Jesli dam ci 200 zlotych, a ty dasz 50 zlotych Marysi, 50 Malgosi i 50 Ani, to co bedziesz mial? "Orgie, prosze pani". Pani kazała dzieciom przynieść do szkoły swoje domowe zwierzątka... Małgosia przyniosła kotka, Jadzia pieska, a Jasio przyniósł żabę... - No i co ta twoja żaba potrafi, Jasiu? - pyta pani. Jasio szturchnął żabę, a ona: - Kła! Jasio ze stoickim spokojem jeszcze raz szturchnął żabę, ale ona znowu: - Kła! Wreszcie Jasiu się zdenerwował i uderzył pięścią o stół, a żaba: - Kłanta namera, tarira kłantanamera, kłant namera... Jasiu dostal od ojca kolejke i sobie ja uruchomil. Ojciec w tym czasie oglada TV i slyszy z pokoju Jasia: - Wsiadac! Kurwa! Wsiadac! - Wysiadac! Kurwa! Wysiadac! Wpada zdenerwowany ojciec do pokoju i mowi: - Jesli przez najblizsza godzine uslysze choc jedno brzydkie slowo to zabiore Ci kolejke! Ojciec wraca do pokoju i dalej oglada TV. Mija pol godziny i nic nie slychac z pokoju Jasia. Mija godzina i nic. Mija godzina i minuta i z pokoju Jasia slychac: - Wsiadac! Kurwa! Wsiadac! Przez tego skurwysyna mamy godzine spoznienia... Przyszedł Jasio ze szkoły i mówi do taty: - Dostałem piątkę i w mordę! - Za co dostałeś piątkę? - Bo pani zapytała się mnie ile jest 7x6, a ja powiedziałem, że to jest 42! - A za co w mordę?! - Bo pani zapytała się mnie ile jest 6x7! Tata: - Przecież to jest jeden ch..! <----Nie wiem o co chodzi tu ![]() - Też tak powiedziałem!! Kawały o blondynkach: Dwie blondynki podczas burzy. Jedna promiennie się uśmiecha w kierunku błyskawicy. Druga na to: - Dlaczego się uśmiechasz?? - przecież się błyska, a ja muszę zawsze ładnie wyglądać na zdjęciach! - Dlaczego blondynka zakłada torbę foliową na głowę? - Bo chce wystąpić w reklamówce. Jak zająć blondynkę przez cały dzień? - Wpuścić ją do okrągłego pokoju i kazać jej usiąść w rogu. - Dlaczego blondynka chodzi noca na cmentarz? - Bo chce zeby ja strach przelecial ![]() ![]() Bez cenzury!! ![]() ![]() Idzie nawalony Gosciu ulica i spotyka na swojej drodze Babcie. G - zlaz z drogi stara babo! B - moze tak bardziej uprzejmie G - spadaj ! B - oj nie ladnie, nie ladnie... G - spierdalaj! B - moze jakies magiczne slowo chlopcze? G - hokus-pokus stara kurwo! Przychodzi facet do lekarza - Boli mnie chuj! - Jak pan mówi? - Nie. Jak rucham. Pewien facet wraca do domu z pracy i znajduje żonę w przedpokoju ze spakowaną walizką. - Co tu się dzieje? - pyta mężczyzna. - Odkryłam, że mogę zarabiać 100 zl na dobę robiąc to samo, co z Tobą robię za darmo, więc Cię opuszczam. Mężczyzna rusza do sypialni i po jakimś czasie także wychodzi ze spakowaną walizką. Kobieta, która jeszcze nie opuściła domu, zwraca się do męża zaskoczona: - Po co ci ta walizka? - Idę z Tobą. Jestem ciekawy, jak przeżyjesz za 200 złotych miesięcznie. |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia Tematu | |
Tryby Wyświetlania | Oceń Ten Temat |
|
|
![]() |
||||
Temat | Rozpoczęty przez | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia Wiadomość |
[ dowcipy ] aka HUMOR DLA DOROSŁYCH!!!!!! | Żartownis | LOL !!! | 4017 | 05-04-2018 13:45 |
Opowadania I dowcipy takie tam | krzywy | LOL !!! | 86 | 18-03-2003 15:14 |
dowcipy | I)avidoo | LOL !!! | 1 | 22-12-2002 13:45 |
Dowcipy polityczne!!! | seg | LOL !!! | 10 | 08-07-2002 17:33 |
kawały, dowcipy itp. | derk | LOL !!! | 8 | 31-01-2002 23:55 |