![]() |
![]() |
#1 |
Miejscowość: Łódź
Rep P0wah: 85 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Hey all. Mam pytanie zarazem prośbę. Potrzebuję program taki co połączy podkład muzyczny, zdjęcie, tekst i stworzy filmik bo chce go wystawić na you tube. Jak znacie jakieś programy to uprzejmie proszę o propozycje - najlepiej pl anie to nie warunek :-)))
![]() |
#2 |
Miejscowość: Kielce
Rep P0wah: 12332 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
windows movie maker powinien CI wystarczyć
![]() |
#3 |
Zarejstrowany
Na forum od: 24-08-2003
Miejscowość: Szczecin
Rep P0wah: 12363 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vegas Movie Studio jest do takich rzeczy najlepszy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
alph
Na forum od: 06-01-2005
Miejscowość: HT
Rep P0wah: 310 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
j/w bardzo prosty w obsłudze i wygodny program, lecz niestety przydał by się też kombajn do niego jeśli będziesz chciał użyć w filmach większej ilości efektów.
Polecam Ci wersje vegas 7 gdyż w 10 i w 9HD nie będziesz mógł odtworzyć filmów skonwertowanych xvid'em i divx'em, jedynie nie skonwertowane a te znowu zajmują dużo miejsca na dysku.
![]() |
#5 |
Miejscowość: Łódź
Rep P0wah: 85 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dzięki wielkie wszystkim za wasze propozycje - przetestuje wszystkie programy i wybiorę sobie najlepszy.
![]() |
#6 |
I PAN KAMIL
Na forum od: 10-12-2005
Miejscowość: chorzele
Rep P0wah: 8176 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
movie maker w sony ericsson
![]() |
#7 |
Zarejstrowany
Na forum od: 24-08-2003
Miejscowość: Szczecin
Rep P0wah: 12363 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przyznam, że nie wiedziałam, że to o wersje programu chodzi - zawsze sądziłam, że mam coś z kodekami. Nie odpalają się dokładnie te formaty, zawsze trzeba przerabiać na inne. A mam program VMS Platinum 9.0.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
alph
Na forum od: 06-01-2005
Miejscowość: HT
Rep P0wah: 310 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szczerze mnie to też zaskoczyło (podczas zmiany z 7 na 9 platinum) że nowe wersje nie rozpoznają takich formatów (z początku kombinowałem z kodekami ale przeczytałem na forum vegasa że te nowe nie obsługują xvid'a i divx'a) - chociaż są w tym też plusy takie jak jakość obrazu oraz brak zwalaniania czy zacinania sie filmów podczas nakładania efektów.
![]() |
Narzędzia Tematu | |
Tryby Wyświetlania | Oceń Ten Temat |
|
|
![]() |
||||
Temat | Rozpoczęty przez | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia Wiadomość |
program do tworzenia filmów | danel | Pomoc | 9 | 25-07-2010 22:49 |
Program do robienia filmików | DevilDead | Pomoc | 4 | 28-07-2008 12:02 |
[software] Program do tworzenia programów | Terminator'e | Pomoc | 6 | 18-11-2006 17:54 |
Program do tworzenia gifów | lbn*w4rl0ck^ | Pomoc | 1 | 09-03-2006 16:54 |
Programy do Tworzenia Filmików UT | hA][\/][eL | Pomoc | 2 | 27-07-2004 20:10 |