![]() |
![]() |
#61 | |
Drunken BunnyZ
Na forum od: 23-09-2007
Miejscowość: .
Rep P0wah: 1321 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
#62 |
- excellent -
Na forum od: 25-02-2003
Miejscowość: Poznań
Rep P0wah: 8142 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Niestety nie trafiles, nie mam policjanta w rodzinie
![]() Moze nie w rowie, ale gdzies lezales, skoro zwrociles na siebie uwage policji to musialo byc to miejsce publiczne, wiec tez lekki nie-ogar. Powiedziales mu jak powiedziales i mogl spokojnie za obraze na sluzbie dac Ci mandat czy co tam innego - bylo tyle nie pic albo jarzyc na tyle, zeby nie kazac mu spierdalac, proste.
(19:39:10) (@lobo0o) ale co robil w twoim domu szczur ? (19:39:17) (@hqhero) no lazi sobie Duzo osob odwrocilo sie odemnie, podejrzewam, ze z twojego powodu i twojego klanu - koledzy liza wam dupe bo wygrywacie, a za zloty medal najwidoczniej moga wejsc tak gleboko, ze magik jest im obojetny. Jestem najwidoczniej jedyna osoba, ktora wam sie postawila, dlatego nastawiliscie wszystkich przeciwko mnie, przykre ale prawdziwe (c) magik |
![]() |
![]() |
#63 |
Drunken BunnyZ
Na forum od: 23-09-2007
Miejscowość: .
Rep P0wah: 1321 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ło boze nie chce mi sie tlumaczyc tego tobie, poprostu napisze tak: mam nadzieje ze wkrotce zostaniesz potraktowany jak ja, wtedy szybko zmienisz zdanie misku, powiedziec spierdalaj do kazdego moge! przypierdolic nie kazdemu, zostalem skazany za przypierdolenie komus ale nawet go nie tknalem.
#64 |
Miejscowość: Świnoujście
Rep P0wah: 7539 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jak potraktowany zostales? powiedziales jak powiedziales, wiec dziekuj sam sobie
i za co mialbys mu przypierdolic? za to, ze zainteresowal sie zachlanym lezacym bog wie gdzie typem? smieszny jestes |
![]() |
![]() |
#65 |
- excellent -
Na forum od: 25-02-2003
Miejscowość: Poznań
Rep P0wah: 8142 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie miskuj mi bo nie lubie chlopcow
![]() Nie przecze, ze koles przesadzil z reakcja, ale fakt faktem sam na siebie to sprowadziles, jak juz Cie wyczail w takim stanie to trzeba bylo trzymac gebe na klodke. Jasne, spierdalaj mozesz powiedziec do kazego, ale licz sie z tym ze o ile w niektorych przypadkach ujdzie Ci to plazem, to w innych dostaniesz po zebach, a w jeszcze innych (sluzba mundurowa) moze sie to skonczyc konsekwencjami prawnymi, jol ![]() Tak jak powiedzial vega, zawod policjanta to ciezki kawalek chleba. Duzo ludzi nie szanuje policji bo smuca, ze to chuje itp. Wiadomo, w kazdym zawodzie sa ludzie w porzadku i tacy, ktorzy nie sa. Tylko, ze policjant tez czlowiek i jak caly dzien uzera sie baranami z krokiem w kostce, wyhaftowanym listkiem ganji na spodniach, ktorzy najchetniej zrobiliby sobie tatuaz "kazdy pies to f@j@" zeby pokazac jacy sa elo, a potem trafia na lezacego gdzies najebanego kolesia, ktory kaze mu wypierdalac, to nerwy tez moga puscic ;> Niestety w duzej ilosci przypadkow to cala ta prowokacyjna nagonka na policje sprawia, ze maja potem takie podejscie.
(19:39:10) (@lobo0o) ale co robil w twoim domu szczur ? (19:39:17) (@hqhero) no lazi sobie Duzo osob odwrocilo sie odemnie, podejrzewam, ze z twojego powodu i twojego klanu - koledzy liza wam dupe bo wygrywacie, a za zloty medal najwidoczniej moga wejsc tak gleboko, ze magik jest im obojetny. Jestem najwidoczniej jedyna osoba, ktora wam sie postawila, dlatego nastawiliscie wszystkich przeciwko mnie, przykre ale prawdziwe (c) magik |
![]() |
![]() |
#66 |
G-funk is here to stay
Na forum od: 12-04-2005
Miejscowość: Cashville
Rep P0wah: 3027 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
clinic, jak to napisałeś w temacie o hh, pierdolisz robić za marne grosze... więc tak,masz rację, jesteś nierozsądny. Pracujesz gdzieś w ogóle? Mając 21 lat właśnie zaczynałem pracę, bo warunków do nauki niestety brakło...
|
![]() |
![]() |
#67 |
Nie wiem, nie znam się.
Na forum od: 26-01-2007
Miejscowość: sm
Rep P0wah: 4606 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wyprzedarz Kozaków zimowych! Tanio ludzie tanio!
|
![]() |
![]() |
#68 |
Analuj :)
Na forum od: 25-09-2005
Miejscowość: Kielce
Rep P0wah: 7699 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja tam koszule musze sobie kupic, kozakow nie nosze juz
![]()
#69 |
Miejscowość: swinoujscie
Rep P0wah: 1723 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja tylko raz spotkalem sie z chamstwem policji w moim kierunku (w nocy na komisariacie
![]() wiekszosc jazd z policja zaczyna sie od tego, ze za dziecka nasluchalo sie wyssanych z palca opowiesci kolegow, a potem testuje sie je w praktyce... ja od zawsze traktowalem policjantow jak ludzi, z szacunkiem i w zyciu nie dodstalem mandatu. dla mnie wszyscy rzucajacy sie na policjantow bez powodu maja jakas dysfunkcje psychiczna i powinni sie leczyc albo z domu nie wychodzic... |
![]() |
![]() |
#70 |
Wrażliwy_Agresor
Na forum od: 02-09-2008
Miejscowość: Szczecin
Rep P0wah: 2373 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja tez nie przepadam za policją, widziałem już wystarczająco dużo żeby wyrobić sobie o nich zdanie.. Oczywiste jest, że "nie każdy pies to faja" ale te złe jednostki rzucają obraz na całość. Uważam, że do Policji w dużej mierze dostają się gamonie którzy nie potrafili sobie inaczej ułożyć życia (jak ma się styczność z niektórymi to widać, ze nie prezentują sobą za wiele) "nie masz ambicji, odrabiasz wojsko w policji". Jeżeli delikwent jest policjantem z powołania, i zachowuje się w porządku (po prostu wykonuje swoje obowiązki) to Ja do niego nic nie mam, ale jeżeli jest chamem, prowokatorem czy inna kurwą to jebać go.
Polecam przeczytać: http://interia360.pl/artykul/gks-kat...ydlnikach,8324 Czy policjant nie powinien przestrzegać prawa, jeżeli sam dumnie nosi miano jego stróża ? Ostatnio znajomy dostał mandat 500zł za "kurwa, ale zimno" wypowiedziane w pobliżu milicjanta... |
![]() |
![]() |
Narzędzia Tematu | |
Tryby Wyświetlania | Oceń Ten Temat |
|
|
![]() |
||||
Temat | Rozpoczęty przez | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia Wiadomość |
[UT3] Instalacja wersji PL i uruchomienie w STEAM | Wariacik | Pomoc | 4 | 01-04-2009 10:29 |
Kot w wersji letniej ;) | Charon | LOL !!! | 0 | 18-06-2006 17:23 |
Stawianie serwera w wersji ruskiej | pemek33 | Pomoc | 1 | 27-10-2005 17:11 |
odinstalowanie wersji 451 | ldm69fracekz | Pomoc | 3 | 19-08-2003 17:25 |
Problem z AoT w wersji 3.32 | DeKaeN | Pomoc | 3 | 12-03-2003 20:18 |