![]() |
![]() |
#1 |
Mentor
Na forum od: 13-01-2002
Miejscowość: Księstwo Bytomskie
Rep P0wah: 616 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I co teraz porabiacie staruszki?
![]() Dobrze że jeszcze hasło pamiętałem. Pozdrawiam wszystkich z którymi daaawwno temu grałem i dyskutowałem na tym forum ![]()
![]() |
#2 |
ut2k4.macky
Na forum od: 20-06-2006
Miejscowość: Toruń
Rep P0wah: 246 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Warframe
Warframe od Digital Extreme
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|FS|*Kostek*
Na forum od: 17-04-2003
Miejscowość: Podkowa Leśna
Rep P0wah: 114 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja to głównie pasjansa układam..., ale czasami, szczególnie po porannej kawie, to i sapera odpalę...
![]() |
#4 |
öpö
Na forum od: 27-10-2003
Miejscowość: Białystok
Rep P0wah: 1499 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pzdr xd
S.T.A.R.S Members - ALPHA Team - Albert Wesker, Barry Burton, Chris Redfield, Jill Valentine, Joseph Frost, Brad Vickers - BRAVO Team - Enrico Marini, Richard Aiken, Rebecca Chambers, Forest Speyer, Kenneth J.Sullivan, Edward Dewey |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
kisama
Na forum od: 14-07-2004
Miejscowość: Jakiś serwer
Rep P0wah: 1510 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Quake champions i liga legend z znajomymi od czasu do czasu i gry singlowe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zarejstrowany
Na forum od: 24-08-2003
Miejscowość: Szczecin
Rep P0wah: 12435 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To samo co w chwili rejestracji na forum. Tylko czasem nowe gierki dochodzą (obecnie Wiedźmin, niedawno seria We Were Here czy Serious Sam). Gracze z różnych scen są, a zaraz ich nie ma, tylko z jednym przyjacielem stale utrzymuję kontakt.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
la dance macabre
Na forum od: 24-02-2003
Miejscowość: Wrocław
Rep P0wah: 2259 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Siema byku, gdzieś jest filmik jak cisniesz rapsy po francusku na lanach w sali LDM! Petarda , b1o to chyba ma 🎉🎉🤣🤣
( sOuL` ) `StaLLio_0n` (sOuL` ) dota? (sOuL` ) na bn? ( sOuL` ) :> (`StaLLio_0n` ) ne (sOuL` ) to wiesz co? (`StaLLio_0n` ) tak (`StaLLio_0n` ) wiem (`StaLLio_0n` ) mam sie pierdolic #ut.ldm #ut4.pl @ irc.globalgamers.net |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
gg - > 3755190 < -
Na forum od: 13-08-2001
Miejscowość: lol'zzz
Rep P0wah: 7079 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cały czas fajnie się gra w UTka 4 tylko jak się ma łącze, nie tak jak ja, więc muszę zamiast DMa grać BLITZa w którym tez 90% czasu gram w niegrywalnych warunkach, ale ja tak mam od 15 lat (w UTku1 tak samo) więc w sumie tego sie nie przeskoczy.
UTek 4 ma też to dobre że mozna go w każdej chwili zminimalizowac, natyhcmiast to robi i się nie zawiesi po powrocie itd itp - ogormna roznica w porownaniu do UTka1 No i druga rzecz, że grafika ma duzo lepszy kontrast przez co nie męczą się oczy tak, mysle że zmeczenie oczu z plowe mniejsze jak w UTku1 i ogolnie tempo jest nizsze a w moim podstarzalym wieku to ogromna zaleta :] Jak dla mnie UTek4 jest idealny do takiego spokojniejszego grania, co prawda w tej grze jest jakieś 90% calkowicie niekumatych graczy no ale to już taka przywara dzisiejszego świata, nikomu nie chce się ruszyć dupy i tak się zorganizować żeby grac lepiej, tylko tak nerdzą nerdy .. no życie, to już nie te pokolenie sprzed pejsbuka i srajfonów, tylko takie któremu juz wogole nic sie nie chce z siebie dac :]
![]() |
#9 |
[H]onda 1,6vti :)
Na forum od: 21-07-2004
Miejscowość: Tarnów
Rep P0wah: 2031 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
siema chłopaki, kupe lat.. ciekawe czy ktos mnie pamieta jeszcze xD
odpalilem nowe unreal tournament.. grywam sobie średnio wchodzi.. jak patrze na ut2k4 to sie łezka kreci..
![]() |
#10 |
Miejscowość: Budki 10, Budki 10
Rep P0wah: 0 ![]() |
Siema, grałem w UT3 i tez się łezka kręci. Posmigał bym jeszcze, nawet ut4 by mnie zadowoliło. Gra ktoś jeszcze?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia Tematu | |
Tryby Wyświetlania | Oceń Ten Temat |
|
|
![]() |
||||
Temat | Rozpoczęty przez | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia Wiadomość |
teraz polska | RoDaN|SQD | LOL !!! | 6 | 31-03-2005 12:00 |