![]() |
![]() |
#41 |
Miejscowość: dziki wschood
Rep P0wah: 1946 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pozdro dla wszystkich, którzy wspominają stare czasy grania w tą najlepszą gre na świecie
![]()
![]() |
#42 |
la dance macabre
Na forum od: 24-02-2003
Miejscowość: Wrocław
Rep P0wah: 2259 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
( sOuL` ) `StaLLio_0n` (sOuL` ) dota? (sOuL` ) na bn? ( sOuL` ) :> (`StaLLio_0n` ) ne (sOuL` ) to wiesz co? (`StaLLio_0n` ) tak (`StaLLio_0n` ) wiem (`StaLLio_0n` ) mam sie pierdolic #ut.ldm #ut4.pl @ irc.globalgamers.net |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Gladiator, no...
Na forum od: 29-08-2001
Miejscowość: OLSZTYN RULZ
Rep P0wah: 5257 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lul. Dzisiaj minęło 18 lat od mojej rejestracji na tym forum.
Tyle lat klikania...
![]() |
#44 |
la dance macabre
Na forum od: 24-02-2003
Miejscowość: Wrocław
Rep P0wah: 2259 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN JUZEK!
( sOuL` ) `StaLLio_0n` (sOuL` ) dota? (sOuL` ) na bn? ( sOuL` ) :> (`StaLLio_0n` ) ne (sOuL` ) to wiesz co? (`StaLLio_0n` ) tak (`StaLLio_0n` ) wiem (`StaLLio_0n` ) mam sie pierdolic #ut.ldm #ut4.pl @ irc.globalgamers.net |
![]() |
![]() |