![]() |
![]() |
#31 |
mag*zykl0n
Na forum od: 13-12-2004
Miejscowość: Warszawa
Rep P0wah: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
no ja juz scigam ciekawy jestem jak to bedzie wygladalo bo nigdy nie widzialem U1
![]()
- broń setki jak włsnej mamy (c) dest][snake - jak robisz standa to nie stój w miejscu! (c) ks^ - taktyka nr 3 : fraguj więcej niż twój team mate, a jak ci przeszkadza to zajeb i jego (c) CRC - spam to tesz skill (c) El!m!n4tor*MAG* - Jesu jak mi się nie chce...nawet nie chcie mi sie nie chce... (c) ZX - mag Clan! ----> http://www.betewu.pl/mag/index.php |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
niuniuś
Na forum od: 24-09-2001
Rep P0wah: 3087 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
film jest pro, triki zajebiste. W sumie w zyciu bym nie wpadl na to ze mozna sie wybic 5-6 pakiem i jeszcze przezyc
![]() Ale jedno jest pewne. Wracam do U1 raz na pol roku i w sumie zawsze gram nie po to zeby przejsc ta gre ale po to zeby jeszcze raz popatrzec na ta grafe, na ten klimat, po prostu miod. Takich gier juz nigdy nie bedzie... Teraz to wszystko jest tak rzeczywiste ze az sie grac odechciewa ![]() a jezeli chodzi o koncowke i krolowa to musial bardzo duzo podejsc zrobic zeby trafic na moment gdy ona nie znika ani razu.. no ale efekt ogolny podobny jak u docto... szczena mi sie po ziemi szlajala i w sumie jeszcze jestem pod wrazeniem. intaluje u1 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
hardcore papa
Na forum od: 19-08-2004
Miejscowość: Lublin
Rep P0wah: 5675 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Heh
![]() ![]() Pograne. Cos takiego mi wyskakuje po kliknieciu na setup: http://img227.imageshack.us/img227/3298/skrin6ys.jpg
![]() |
#34 |
niuniuś
Na forum od: 24-09-2001
Rep P0wah: 3087 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prawy przycisk myszy na setup.exe
zakladka zgodnosc zaznacz win98 powinno ruszyc. pozniej mozesz miec taki sam problem z uruchomieniem gry wiec ta sama operacja ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
hardcore papa
Na forum od: 19-08-2004
Miejscowość: Lublin
Rep P0wah: 5675 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pierwsze co zrobilem to zgodnosc wlaczylem, ale nie rusza
![]() ![]()
![]() |
#36 |
Meht
Na forum od: 01-01-2006
Miejscowość: Middle of Everywhere, and near Nowhere
Rep P0wah: 150 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
OMG O_O. Przejść U1 w 49 minut... NIeźle, tylko zauważcie, że takie coś zabija cały klimat gry
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
the_m4L@Kaj
Na forum od: 27-06-2005
Miejscowość: Kraków
Rep P0wah: 83 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cześć.Ja sobie wykąbinowałem coś takiego.Do UT99 ściągnołem singla(oPERATION Na Pali-klultowy w stulu U98 ale wiecej misji +nowe rozwiązania 10/10)i tam mam opcje play new single player.Skopiowałem mapy z U98 do UT99 i mi si epojawiła opcja przejścia U98 w UT99.I jak sie okazało to działa,jestem zachwycony grą-noi grafika lepsza+w konsoli powłanczałem rózne opcje i wygląda to wyśmienicie.Mam pytanko ma ktoś"UNreal:Return to Na Pali" skąd można ściągnąć.???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Recydywista
Na forum od: 01-06-2005
Miejscowość: Chojnów
Rep P0wah: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kurde, obejrzałem sobie jeszcze raz ten filmik... po prostu cudowne
![]() ![]() ![]()
![]() |
#39 | |
kisama
Na forum od: 14-07-2004
Miejscowość: Jakiś serwer
Rep P0wah: 1510 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Yog-Sothoth
Na forum od: 08-12-2003
Miejscowość: Nørresundby
Rep P0wah: 227 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da rade. Jest mod RTNP2UT i wtedy wystarczy wgrac same mapki/textury/muzyke/dźwięki. Słowem wszystko oprocz plikow .u i .dll
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia Tematu | |
Tryby Wyświetlania | Oceń Ten Temat |
|
|
![]() |
||||
Temat | Rozpoczęty przez | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia Wiadomość |
[film] Freestyle Jumps | Cang | Unreal Tournament 2003/2004 | 17 | 27-10-2004 23:06 |
unreal.fpp.pl - nowy serwis o serii Unreal :P | Mr_Hyde | Unreal Tournament 2003/2004 | 27 | 06-09-2004 18:49 |
unreal.fpp.pl - nowy serwis o Unreal :] | Mr_Hyde | Hydepark | 3 | 07-05-2004 13:23 |
Unreal Service COOP Game - Polski serwer do U1 | Sobek | Unreal Tournament | 25 | 20-08-2003 17:22 |