![]() |
|
![]() |
#1 |
Zarezerwowany
Na forum od: 27-09-2005
Miejscowość: Olkusz
Rep P0wah: 9935 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Config UT3
Chyba takiego tematu tutaj nie ma(chyba że ten topic - serwery, konfiguracja można podpiąć), więc zakładam, chciałbym aby tu gracze z pewnym stażem, podzielili się swoimi ustawieniami uteka, jak go "optymalizują", jakie wybierają celowniki, jaką mają czułość a także jak wygląda sprawa jeśli chodzi o konfig klawiszy.W dziale ut99 swego czasu podobny temat robił furorę, i sporo się wtedy dowiedziałem, grono początkujących na pewno znalazłoby tu odpowiedzi na swoje pytania i zdobyli pewne informacje.
Moje ustawienia - grafa na minimum, ograniczenie ilości światła, tak aby obraz był jak najbardziej wyrazisty.W duelach przeciwników mam na Zielono, choć eksperymentowałem też z różowym i niebieskim, zielony moim zdaniem jest najlepiej widoczny, choć na niektórych mapach (np Deck) z bliska zdarza się że przeciwnik "zlewa" się z otoczeniem - choć to może też być wina mojego monitora, bądź wzroku ![]() Klawisze - WSAD Q - link R - flack X - snipe alt - Shock F - Rlka c - minigun 3 - Bio (choć zmieniam go także rolką, w ut99 na rolce miałem przełączanie multi na instant rocket fire, także bind pod 3ką się został) V - impack hammer shift - kucanie Spacja - Alt Fire PPM - skok LPM - fire Czułość myszki ok 28cm/360 Celownik - biała kropka, choć czekałbym na propozycje innych, testowałem różne. /jeśli topic pasuje pod inny, to po prostu Charon przenieś mojego posta tam ![]()
![]() |
#2 |
:>
Na forum od: 10-03-2002
Miejscowość: Płock
Rep P0wah: 468 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
WSAD
Q-snipe E-mini R-flak F-link C-rl 3-bio 4-shock leftalt-throwweapon nie wiem jak mozna miec altfire na spacji |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zarejstrowany
Na forum od: 24-08-2003
Miejscowość: Szczecin
Rep P0wah: 12419 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobry temat, wreszcie ktoś to założył. Podam swój konfig, praktycznie niezmienny od 1999 roku, może ktoś mi coś doradzi.
WSAD - wiadomo LPM - primefire PPM - skok Spacja - altfire (także zoom wieża/Goliath, kucanie pojazdami, speed Furią) Rolka od myszy - zmiana broni Q - deskolotka/trans E- następna broń C - kucanie F- trup LAlt - użycie (wyskok ze Skorpiona i takie tam) X - wyrzucanie broni V - botscommands P - tytan T - say R - teamsay 0-10 - bronie (tu zamierzam własnie dziś pozmieniać tak, by używane bronie były do nr. 6, by dało się sięgnąć od WSADu: dalej wywalę wszystkie redki i młoty. L - klakson pojazdów K,J - potańcówki Czułość myszy 2600 (21,5 cm/360 st.) Próbowałam zmniejszyć, ale nie potrafię grać inaczej. Celownik: najmniejszy, niezmienny (i tu jest kłopot, bo chciałabym mieć czerwony krzyżyk, jak w UT1, bo ta biała perełka się gubi) Dźwięki otoczenia, komentator i muzyka = 0 Rozdziałka 1024x768 Model: Loque (Necris) Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zarezerwowany
Na forum od: 27-09-2005
Miejscowość: Olkusz
Rep P0wah: 9935 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Pod E miałem jeszcze Scoreboard, ale zrezygnowałem, gdyż wyrobił mi się odruch "spoglądania" na wynik co przeszkadzało w grze - potrzebne to było w ut99 gdy jeszcze utdc nie miał zegara i trzeba było patrzeć przy tablicy wyników.Teraz mam wolny klawisz E - i jeszcze nie wymyśliłem co mogę sobie pod niego ustawic [; Aha, pod Z mam wyrzucenie broni.
![]() |
![]() |
#5 |
Miejscowość: ostroleka
Rep P0wah: 94 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
YGHJ - poruszanie
c - Kucanie spacja - skok strzelanie myszka o - rzucanie broni U - Mini I- Spawara t- Flak r - RL m -Szok n - Snajpa k - Enf v -Bio f - Mlotek Wygodnie mi sie gra na takiej konfiguracji. Celowniki to male czerwone i fioletowe koleczka i kropki :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Śląsk Wrocław
Na forum od: 16-05-2002
Miejscowość: Trzebnica
Rep P0wah: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wsad
Q- szok E- mini Z-snipa X-link C-rl shift- flac ctrl- kucanie, praktycznie nie uzywam ![]() 2- enf 3- bi0 f- drop gun spacja- skok celownik kropka (fioletowa) w utcomp: color 255 0 255 size 301 czulosc w ut 380
We must secure the existence of our people and a future for White children. Because the beauty of the White Aryan woman must not perish from the earth. Musimy zachować byt naszych ludzi i przyszłość dla Białych dzieci. Ponieważ piękno Białej Aryjskiej kobiety nie może zniknąć ze świata. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zarejstrowany
Rep P0wah: 12419 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Sacret: no nie wierzę. W życiu nie mogłabym tak grać ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Balearic Breeze
Na forum od: 31-01-2008
Miejscowość: Jaworzno
Rep P0wah: 742 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
WSAD
Mouse button 1 - shock Mouse button 2 - mini Shift - RL Alt - snajpa Ctrl - link F - Flak R - weapnon throw Czułość aktualnie zwiększyłem z 15cm na 18cm ^^ Na tym ustawieniu gra mi się wygodnie , nie używam bio więc nie obidowałem. Enfa to już rolka sobie przerzucam. Co do inputa wiem że jest za niski ale konsekwentnie go zwiększam , na brak aima nie narzekam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Water & Fire
Na forum od: 15-02-2009
Miejscowość: Bydgoszcz
Rep P0wah: 1704 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moje sterowanie:
FULL STANDARD(USTAWIENIA DOMYŚLNE) Z-wyrzucanie broni X-HF & GL Celownik: Mały krzyżyk z kropką na każdą broń Czułość-20cm Rozdzielczość-1280:1024 Grafika-Legoland Dźwięk-Wszystko w ustawieniach na 0, tylko podstawowe dźwięki na 7 Próbowałem zbindować sobie bronie pod łatwo dostępne klawisze ale grało mi się gorzej więc jadę na rolce. /Zapomniałem na bocznych przyciskach myszy mam shocka i rlke(oba przyciski mam pod kciukiem więc nie przeszkadza mi używanie ich) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zarejstrowany
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia Tematu | |
Tryby Wyświetlania | Oceń Ten Temat |
|
|
![]() |
||||