![]() |
![]() |
#1 |
Miejscowość: Hell
Rep P0wah: 0 ![]() |
Od czego zacząć naukę tworzenia gier?
otóż chciałem zacząć coś tworzyć na unreal, raczej nei grę, a raczej coś w rodzaju levelu, albo mapy, i się chciałem nauczyć jak programować(umiem jężyk c) i jak używać silnika, coś jak level designer,
czyli chodzi mi o żródło nauki, jakaś dobra książka, dobry tutorial, ale dla początkujących, i napisz thx jesli naprawde się na tym znasz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VERY FRIENDLY KILLER
Na forum od: 21-07-2005
Miejscowość: Racibórz
Rep P0wah: 12928 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na poczatek google, a pozniej można po taniości wykupić obszerniejsze tutoriale, sam w ten sposób opanowałem edytor unreala i moge szczerze polecić
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ale to co jest na google to syf a już na pewno to co jest na yt,
natomiast z tego co widze to wszyscy zaczynają od rzeczy który zwykły programista nie wie, jak ja co się uczułem c++ i c takie typowo zwroty dla osób które mają jakieś podstawy z programowania gier, a ja nie mam, więc JAKBYŚ polecił coś konkretnego, albo coś konkretnego, no albo coś konkretnego |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VERY FRIENDLY KILLER
Rep P0wah: 12928 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://www.raywenderlich.com/151018...rial-beginners pierwsze z brzegu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Oświecony w kupie
Na forum od: 16-11-2002
Miejscowość: Olsztyn
Rep P0wah: 9155 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jeśli uważasz, że ten llink do niczego się nie nadaje... to może lepiej daruj sobie
![]() ![]() po za tym żeby być uniwersalnym... poznaj jakiś program do modelingu 3D, program graficzny do robienia tekstur. jakaś podstawowa edycja dźwięku i muzyki też się przyda. programowanie do skryptów znasz. wtedy to wszystko ładujesz do unreal engine i tworzysz oryginalny content. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
od tego mam grafika,
a takie poradniki, to by po pijaku menel zrobił lepsze |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
dar0/MrEgMan
Na forum od: 02-11-2004
Miejscowość: Za szafOO
Rep P0wah: 2611 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ciekawie się zapowiada ;/, z uwagą będę śledził ten temat :P
![]() |
#9 |
no a nie? a mówisz o tym co się będzie działo na tym poście, obawiam się że już nic bo nic więcej lepszego się od was nie dowiem, taki pech
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
VERY FRIENDLY KILLER
Boże, kto to płodzi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia Tematu | |
Tryby Wyświetlania | Oceń Ten Temat |
|
|
![]() |
||||
Temat | Rozpoczęty przez | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia Wiadomość |
Szukam programisty do tworzenia gry. | ProjektGry | Gry na Unreal Engine | 16 | 28-10-2017 21:37 |
Programy do Tworzenia Filmików UT | hA][\/][eL | Pomoc | 2 | 27-07-2004 21:10 |