![]() |
|
Wyniki Sondy: Czy jestes za wprowadzeniem tak radykalnych zmian na serwer TT? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
76 | 67,26% |
Nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
37 | 32,74% |
Głosujących: 113. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia Tematu | Oceń Temat | Tryby Wyświetlania |
![]() |
#81 | |
718
Na forum od: 29-04-2005
Miejscowość: Gliwice/Knurów
Rep P0wah: 5517 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#82 | |
Miejscowość: swinoujscie
Rep P0wah: 20 ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
just chillin'
Na forum od: 02-09-2002
Miejscowość: Gostyń
Rep P0wah: 1368 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Widac, ze teraz raczej grywa sie tam ctf, nie wiem tylko co za sens w tym, bo za kazdym razem jak tam wejde, to jedyną graną mapą jest bedrooms ;f
/marco piszesz tak moze dlatego, ze zbytniej stycznosci z tdmem nie miales i nie wiesz na prawde jak to jest grac na tych mapkach 5v5 =]
![]() |
#84 | |
Cytat:
to tylko zart z mojej strony, a wlasciwie nie napisalem a jedynie zazartowalem w tej kwesti , wiem, ze nie gralo i nie gra tdm-a 5v5 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Kurcze , ludzie , nie przemawiajmy sie i nie robmy burdeliku z tego forum , gramy i bawimy sie tym co jest obecnie , jak na razie nic nie zmieniam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
718
Na forum od: 29-04-2005
Miejscowość: Gliwice/Knurów
Rep P0wah: 5517 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() I wcale nie napisałeś tego tak,ze bezpośrednio wynika z tego,ze sobie żartujesz,tym bardziej nie ze zdań do których sie odniosłem(w których nie ma uśmieszka ![]() Zabłysnąć.. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#87 | ||
toucha y0 face
Na forum od: 02-02-2004
Miejscowość: Gorzyce
Rep P0wah: 4053 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
pucha z obsługi gejmsnetu: Cytat:
![]() |
![]() |
#88 | |
moderator
Na forum od: 12-04-2002
Miejscowość: Zabrze
Rep P0wah: 5190 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#89 | |
High Quality
Na forum od: 11-09-2004
Miejscowość: Serock(39 km od Warszawy)
Rep P0wah: 4192 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
(@foxit`db) odczepilo mi sie "Z" z klawy w laptopie (@foxit`db) jak je spowrotem zamotowac? (+`StaLLio_0n`) wypierdol laptopa i kup nowego! (+loboo) ewentualnie format c: (@VRED) no sproboj wlasnie (@VRED) przywracanie systemu (@VRED) albo aktualizacja biosa (+`StaLLio_0n`) kup klawiature za 20zl i podepnij do laptopa (@foxit`db) dzieki kur** specjalisci |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
may the force be with you
Na forum od: 22-01-2004
Miejscowość: Sokołów Podlaski
Rep P0wah: 20 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przecież do tej pory CTF nw można było spokojnie pograć na jednym z trzech serwerwów iNzane, więc nie rozumiem po co nagle takie zmiany. Warunki panujące na nich były w porządku dodatkowo nie raz można tam było pograć z graczami na naprawdę przyzwoitym poziomie. Przez długi okres czasu na TT był ustawiony TDM, ludzie się przyzwyczaili i niech tak już zostanie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia Tematu | |
Tryby Wyświetlania | Oceń Ten Temat |
|
|
![]() |
||||
Temat | Rozpoczęty przez | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia Wiadomość |
Serwer w mojej sieci UT2k4 | XsAnThE | Pomoc | 0 | 12-10-2004 11:00 |
SERWER UT - prosiliscie to macie:P | Beldin | Unreal Tournament | 153 | 06-07-2002 15:51 |
Nowy serwer | Przemo | Unreal Tournament | 10 | 23-04-2002 15:08 |