![]() |
![]() |
#351 | |
Miejscowość: RP
Rep P0wah: 326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Zapamiętaj sobie jedno - aby zrobić dobra i grywalną mapę trzeba mieć jej projekt w głowie zanim zaczniesz ją robić. To co widziałem na tej focie w mojej ocenie jest -pierwszą w życiu próbą użycia Edytora, gdzie jeszcze nie wiesz co do czego służy. Sorry ale uważam, że topografia tej "mapy" bardziej nadaje się dla tych co zarzynają w CS lub CoD:MW. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Zarejstrowany
Na forum od: 24-08-2003
Miejscowość: Szczecin
Rep P0wah: 12420 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mrozon, pls...
Widać przecież, że mapa jest typowo rozrywkowa a nie do jakichś rozgrywek, których i tak już nie ma. Ponadto kolega pytał się o blendera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
insomnaut
Na forum od: 27-09-2004
Miejscowość: Zgierz
Rep P0wah: 7402 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Idd.
Kolega znalazł temat o mapach, sformułował parę pytań - albo odpowiadacie/pomagacie albo dajcie sobie siana. Jaki to rodzaj mapki widać na obrazku, drugi Bonescraper to nie jest, więc bądźcie przyzwoici i zachowujcie się stosownie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Miejscowość: Morąg
Rep P0wah: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Xirios Zgadza sie kolego
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Zarejstrowany
Na forum od: 24-08-2003
Miejscowość: Szczecin
Rep P0wah: 12420 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Daj gdzieś do downloadu na forum, jak już ją skończysz w wersji alfa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Rep P0wah: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Xirios : to był tylko projekt ale sie postaram cos zrobć tylko narazie pomyslu brak.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
still alive
Na forum od: 09-04-2006
Miejscowość: Ruda Śląska
Rep P0wah: 2498 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kolejny dzień patrze w temat i nie wierze. IWMIK gj.
![]() |
#358 |
Chłopaki grałem w ut 3 i nawet dobrze mi szło ale klany się rozpadły wiec tak spobie trenuje w robieniu mapwiec to chyba nic złego niejest
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
mapy 4fun, mapy beta |
Narzędzia Tematu | |
Tryby Wyświetlania | Oceń Ten Temat |
|
|
![]() |
||||