![]() |
![]() |
#31 |
Pij mleko bedziesz wielki
Na forum od: 11-02-2003
Miejscowość: Polska
Rep P0wah: 1553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Siema - jestem Nastukany wiele wam nie napisze bo pale i nie pamiętam
![]() Peace ! DST - niszczy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
jo
Na forum od: 19-10-2003
Miejscowość: .
Rep P0wah: 20 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
edit//Post wyedytowano i zmieniono jego treść na prośbę piszącego. Tak coś ode mnie prywatnie a propo pozostałej reszty Twego posta. NIE MUSISZ WCALE PISAĆ, jak masz pisać takie bzdury które edytowałem. Dziękuję i pozdro [Lion]
Musze napisać coś na temat, ,bo mnie osądzą o spam. Nie gram już w UT, a w 2k4 mam małe umiejetnosci. Mam kiepską mysz i denerwuje mnie gra na niej. Nie mam zapału do tej gry, ale forum jest piękne ![]()
PL Ostatnio edytowany przez Lionheart; 19-07-2004 o 19:57 |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Clan de [$] para siempre
Na forum od: 02-03-2004
Miejscowość: Gliwice
Rep P0wah: 290 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Siemasz all. Jestem QL wyluzowanym gostkiem i mam z lat 16 i dużżżżżżżżżżzo pije bo kumple to samo robią - powinniśmy założyć własny klub ;P Gliwice może ktoś zna a może nie zna ale to taka mała wiocha ;P pełno dresów i inych zgredziałych ;P (bez urazy dresy !!!!!!!!!!)
Mój ulubiony browar to Warka Strong bo poprostu jest QL. W ut nie gram długo (10miech.) ;-) HH rox & Punk Rock & Rock. Coż ja bede sie rozpisywał PoZdrawiam wszystkich znajomych i nieznajomych ;P No niektórzy mnie znają co ich sie pytałem co to ICTF :P ale no kto pyta nie błądzi ;] Neta nie mam zbyt dobrego (ale kogo to obchodzi). PozDr. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Miejscowość: Zabłudów
Rep P0wah: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#35 | |
Clan de [$] para siempre
Na forum od: 02-03-2004
Miejscowość: Gliwice
Rep P0wah: 290 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
a co w tym dziwnego że pije - przywitałem sie i ja pier****. ;-) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Miejscowość: Wrocław
Rep P0wah: 1192 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zart? masz 16 lat i duzo pijesz, chcesz byc fajny?
![]()
![]() |
#37 |
Miejscowość: Racibórz
Rep P0wah: 1674 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
afc teraz wszyscy piją ;P
![]() |
#38 | |
Moherator
Na forum od: 24-09-2002
Miejscowość: Sosnowiec
Rep P0wah: 2474 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Akurat nie ma nic fajnego w robieniu tego co wszyscy robią... Nuda i monotonia...
Spotkały się raz trzy koleżanki, by powspominać i zajrzeć do szklanki, Knajpkę wybrały, płaszcze zrzuciły i zamówienie szybkie złożyły. Drinki się leją, lód cicho brzęczy, jutro kac z rana je pewnie zamęczy Lecz teraz siedzą, piją i palą, nie pomne tego, że się nawalą Ze śpiewem do domu wrócą, pewnie się z chłopem swoim pokłócą Fikną na łóżko, pewnie w ubraniu, mamrocząc jeszcze: Ty zimny draniu! by me ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
emoka
Na forum od: 31-12-2001
Miejscowość: Warszawa
Rep P0wah: 720 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To zależy, ja jak wypije jedno piwo to bedzie cud w dodatku ciezko mi przez gardlo przechodzi ( w mysli mam ciagle nie ukonczonie 18 lat :-) )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
[w.i.r.]
Na forum od: 25-11-2002
Miejscowość: WuWuA
Rep P0wah: 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kto pije to pije
![]() ![]()
![]() |
Narzędzia Tematu | |
Tryby Wyświetlania | Oceń Ten Temat |
|
|
![]() |
||||
Temat | Rozpoczęty przez | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia Wiadomość |
Nowy dział na forum - chyba rzecz niezbedna .... | BigSpider | Unreal Tournament | 50 | 03-10-2003 11:11 |
Znow kato i jego nowe forum UT:D:D | KAMIKAZE | LOL !!! | 1 | 05-08-2002 18:32 |
Mr. Kato - kontrowersyjna postac... | gulldarek | LOL !!! | 20 | 02-08-2002 16:20 |
forum - nowe dzialy | Cang | Unreal Tournament | 9 | 21-05-2002 14:04 |