![]() |
![]() |
#21 |
Zarejstrowany
Na forum od: 24-08-2003
Miejscowość: Szczecin
Rep P0wah: 12419 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jeszcze nie bardzo się w tym orientuję....
Jak się w ogóle daje innym punkty? Klikając na wagę obok kropki? (dla przykładu chcę ocenić wiadomość użytkownika Pajda i po kliknięciu na wagę nadal jest u niego szara, a nie zielona kropka). Czyli wynika z tego, co napisał Piter daję innym zero punktów? [mam 16 swoich, wiec mogę raczej oceniac innych]. Mam czerwoną kropkę u siebie, a w paneli użytkownika obok nicków użytkowników pokazane są same zielone i jedna szara. Czyli wychodziło by, że dano mi punkty dodatnie. Więc skąd ten czerwony kolor? Ostatnio edytowany przez Xirios; 26-10-2004 o 21:13 |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
[es]kosik*eu
Na forum od: 12-05-2002
Miejscowość: Czeladź
Rep P0wah: 1691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jak dam komus np pozytywne punkty reputacji to ja trace np przez to swoje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
moderator
Na forum od: 12-04-2002
Miejscowość: Zabrze
Rep P0wah: 5189 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nie..............
![]() dajesz im tyle ile wynosi twoje rep powah ![]()
![]() |
#24 | |
got owned?
Na forum od: 08-08-2001
Miejscowość: Katowice
Rep P0wah: 652 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
w rezultacie nick wlasciciela nie wyswietla sie na glownej stronie w spisie osob aktualnie przegladajacych forum oraz zielone kropki posiadaja osoby obecnie zalogowane na forum i je przegladajace szare kropki to osoby, ktore forum juz nie przegladaja, badz sie "ukrywaja" (stad wniosek - czerwona kropke moze zobaczyc tylko wlasciciel konta, kazda inna osoba bedzie widziec u niego kropke szara) mniej wiecej tak wykminilem dzialanie tych kropek, cos jak statusy na GG ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
24.04.2009 wazna data
Na forum od: 28-10-2003
Miejscowość: Toxicity
Rep P0wah: 3776 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A co oznacza: 'Ocena tej wiadomosci tak jakby dodatnia'?
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
luck>skill
Na forum od: 02-08-2001
Miejscowość: Chorzów
Rep P0wah: 666 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#27 |
luck>skill
Na forum od: 02-08-2001
Miejscowość: Chorzów
Rep P0wah: 666 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pytanie jest tylko takie: o którą kropkę chodziło Xiriosowi - tą obok Rep Powah, czy obok wagi ?
![]()
![]() |
#28 |
Zarejstrowany
Rep P0wah: 12419 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Chodziło mi o kropkę, która znajduje się obok wagi, ale Cang pięknie wszystko już wyjaśnił o jej przeznaczeniu
![]() Nadal jednak nie wiem w jaki sposób oceniać wiadomości (jak klikam na wagę, to przeglądarka pokazuje mi napis "oceń wiadomość użytkownika Y" i po prostu strona się odświeża tak jak podczas dawania karmy na tamtej wersji. Jednak nie wiem, czy w ogóle moja ocena była pozytywna czy negatywna i w jaki sposób dodać komentarz). Ostatnio edytowany przez Xirios; 27-10-2004 o 19:34 |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Gladiator, no...
Na forum od: 29-08-2001
Miejscowość: OLSZTYN RULZ
Rep P0wah: 5255 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#30 |
Zarejstrowany
To mi takie coś się nie wyświetla :\ Teraz wszystko jasne. Nie mam tego okna ani w Mozilli, a tym bardziej w IE.
|
![]() |
![]() |