![]() |
![]() |
#1 |
.:Armia z piekla RODem:.
Na forum od: 03-06-2004
Miejscowość: Gliwice
Rep P0wah: 1516 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nawigacja
witam wszystkich. mam zamiar zaopatrzyć się w nawigację do auta. pytanie do Was: co polecacie (jakie firmy nawigacji i map). od razu mówie, że palmtopy odpadają (ma być sama nawigacja). przedział cenowy to tak ok 1000zł.
na oku mam: - TomTom ONE XL TCEEE, - TomTom Go 720, - GPS Mio P360, - Mio Moov 330, z góry wszystkim za opinie i wypowiedzi dziękuje
-rOd.jsn- gg ~3845608~ Ci od insty wszyscy cziterami i tyle. Przecież nie da się ukryć, że granie szokiem, którym nie da się komba robić jest podejrzane. Myślicie, że jak sobie zmienicie kolor promienia na pomarańczowy to nikt was nie wykryje z tym czitem ? Pobanować wszystkich. (c) vred |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
mordownik
Na forum od: 01-06-2006
Miejscowość: Warszawa
Rep P0wah: 3698 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
TomTom ma dużo mniejsze pokrycie Polski jak AutoMapa
![]() -Procesor -Nadajnik gps /najlepszy z SirfStar III/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
s!n42/Kowal$ki
Na forum od: 28-02-2003
Miejscowość: Skierniewice
Rep P0wah: 946 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Znajomy kupił jakoś ostatnio Garmin-a (chyba 250W) i chwali sobie zakup.
Drugi chce kupić Garmin-a 200W, w kwocie ~700 zł są to według niego najlepsze nawigacje. Materiały studiuje już 2 tydzień. W garmin-ach wgrywana jest GPMapa to druga co do jakości mapa na rynku (po bezkonkurencyjnej w Polsce, Automat-ie ). W teście z NEXT wygrała nawigacja Navroad NR450BV, ~950 zł. (Next 6/2008) w Chip-ie na najbliższy miesiąc też ma być test nawigacji. Z tego całego tematu jaki ostatnio przewala po miejscu w którym pracuje wyłapałem że rzetelne informacje na temat nawigacji można znaleźć na forum.gps24.pl. Ponoć funkcja ostrzegania przed korkiem w Polsce nie działa i niewiadomo czy w ogóle będzie działać.
![]() |
#4 |
.:Armia z piekla RODem:.
Na forum od: 03-06-2004
Miejscowość: Gliwice
Rep P0wah: 1516 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
co do tych Garminów to też słyszałem dużo dobrego. hmmm dodam może jeszcze że zależy mi na mapie nie tylko Polski ale też Czech, Austrii a w szczególności Niemiec
-rOd.jsn- gg ~3845608~ Ci od insty wszyscy cziterami i tyle. Przecież nie da się ukryć, że granie szokiem, którym nie da się komba robić jest podejrzane. Myślicie, że jak sobie zmienicie kolor promienia na pomarańczowy to nikt was nie wykryje z tym czitem ? Pobanować wszystkich. (c) vred |
![]() |
![]() |