![]() |
![]() |
#1 |
Clan de [$] para siempre
Na forum od: 02-03-2004
Miejscowość: Gliwice
Rep P0wah: 290 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[software]AVG-aktualizacje
Witam. Wiecie może o co chodzi?
Zainstalowałem darmowego antywirusa AVG. Wszystko pięknie cacy skanuje itd. zero wirusów, lecz problem polega na tym. Wszystko próbowałem, żeby ustawić automatyczną aktualizacje bazy wirusów. Niestety wpisanie ogólnopolskiego proxy: w3cache.icm.edu.pl o porcie 8080 nic nie pomaga. Mojego providera proxy też nie działa. Mam łącze bezprzewodowe i teoretycznie moja sieć nie obsługuje proxy (komenda ipconfig /all). Tylko problem jest taki jak ja mam to zrobić, żeby mieć te automatyczne aktualizacje. -Don't use proxy (nie pomaga) -Try connection using proxy and if it fails, connect directly (również nie pomaga) -Use proxy (tym bardziej nie pomaga) Jest jeszcze taka opcja, żeby pobierać proxy z przeglądarki internetowej (w moim przypadku mozilla firefox), lecz niestety też to nie przynosi efektu. oto rysunek wyskakującego komunikatu: ![]() Jedyna w tym przypadku jest aktualizacja bazy wirusów z pliku. Ale dla mnie ta metoda jest beznadziejna, bo co pare godzin musze wchodzić na oficjalna strone i sciagac pliki do avg. ![]() Prosze o pomoc mam nadzieje, że dobrze określiłem mój problem. Jeśli nie to jeszcze raz napisze o co chodzi. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Clan de [$] para siempre
Na forum od: 02-03-2004
Miejscowość: Gliwice
Rep P0wah: 290 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ok jeśli nic się nie da to jaki proponujecie Antywirus połączony z antyspyware? Oczywiście darmowy tylko wchodzi w grę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
CAD Designer
Na forum od: 29-08-2001
Miejscowość: Bielsko-Biała
Rep P0wah: 1249 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tutaj możesz ręcznie pobrać definicje wirusów do tego antywira:
http://www.avg.pl/pobierz.html A polecam z antywirusów NOD 3 albo najlepiej pakiet ESET Smart Security, trial do ściągnięcia ze strony www.eset.pl Jak się skończy trial, to jest parę stronek www, gdzie podawane są loginy i passy do aktualizacji. Nie polecam, warto kupić ten program, ale zawsze jest inny wybór. ![]()
gg: 81452 CPU: Intel Core I7-3770K @4.6GHz + chłodzenie SilentiumPC Fortis HE1225 MOBO: Asus P8Z77-V LX RAM: 4x8GB DDR3 Kingston HyperX Red @1866 MHz 10-10-10-27 GPU: Asus ROG Strix RX480 8GB PSU: Corsair 750W CX SOUND: Realtek ALC887 + słuchawki AERO 5.1 Silver LCD: NEC EA243WM DVD: LG H12L MOUSE: A4Tech X-760 + Icemat 2nd Edition |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
aktualizacje, antyvirus, antywirus, avg, problem |
Narzędzia Tematu | |
Tryby Wyświetlania | Oceń Ten Temat |
|
|
![]() |
||||
Temat | Rozpoczęty przez | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia Wiadomość |