![]() |
![]() |
#971 |
- excellent -
Na forum od: 25-02-2003
Miejscowość: Poznań
Rep P0wah: 8143 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No dojebali jak lysy grzywka...
(19:39:10) (@lobo0o) ale co robil w twoim domu szczur ? (19:39:17) (@hqhero) no lazi sobie Duzo osob odwrocilo sie odemnie, podejrzewam, ze z twojego powodu i twojego klanu - koledzy liza wam dupe bo wygrywacie, a za zloty medal najwidoczniej moga wejsc tak gleboko, ze magik jest im obojetny. Jestem najwidoczniej jedyna osoba, ktora wam sie postawila, dlatego nastawiliscie wszystkich przeciwko mnie, przykre ale prawdziwe (c) magik |
![]() |
![]() |
![]() |
#972 |
ZOSTALES SKASOWANY!!!!!!!
Na forum od: 14-12-2002
Miejscowość: Warszawa - Tarchomin
Rep P0wah: 10069 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O KURWA ALE BOMBA
![]() HAHAHAHAHHAHAHAA JAK GO ZDJAL
Wchodzi gosc do baru i wskazując na nieprzytomnego, leżącego na stoliku klienta, mówi do barmana: - Dla mnie to samo. Ej bedzie koniec swiata czytalem na onecie (c) Majlo "Od dzisiaj nie jemy żadnych kanapeczek. Myjemy rączki, wpierdalamy krowy i chodzimy na siłownię" |
![]() |
![]() |
![]() |
#973 |
- excellent -
Na forum od: 25-02-2003
Miejscowość: Poznań
Rep P0wah: 8143 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lol wtf? Jaki dzwon
![]()
(19:39:10) (@lobo0o) ale co robil w twoim domu szczur ? (19:39:17) (@hqhero) no lazi sobie Duzo osob odwrocilo sie odemnie, podejrzewam, ze z twojego powodu i twojego klanu - koledzy liza wam dupe bo wygrywacie, a za zloty medal najwidoczniej moga wejsc tak gleboko, ze magik jest im obojetny. Jestem najwidoczniej jedyna osoba, ktora wam sie postawila, dlatego nastawiliscie wszystkich przeciwko mnie, przykre ale prawdziwe (c) magik |
![]() |
![]() |
![]() |
#974 |
Moherator
Na forum od: 24-09-2002
Miejscowość: Sosnowiec
Rep P0wah: 2475 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mameeeeeeeeeeeeeeeeeed!
![]()
Spotkały się raz trzy koleżanki, by powspominać i zajrzeć do szklanki, Knajpkę wybrały, płaszcze zrzuciły i zamówienie szybkie złożyły. Drinki się leją, lód cicho brzęczy, jutro kac z rana je pewnie zamęczy Lecz teraz siedzą, piją i palą, nie pomne tego, że się nawalą Ze śpiewem do domu wrócą, pewnie się z chłopem swoim pokłócą Fikną na łóżko, pewnie w ubraniu, mamrocząc jeszcze: Ty zimny draniu! by me ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#975 |
Miejscowość: Świnoujście
Rep P0wah: 7540 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
JUZUS MARIA JAKA PETARDA
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#976 |
ZAŻYWASZ WYGRYWASZ
Na forum od: 21-07-2005
Miejscowość: Racibórz
Rep P0wah: 12961 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
HEEEEEEEEEED SZAAAAAAAAT
![]() ![]() Szacun dla Materli czy jak mu tam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#977 |
Rep P0wah: 10069 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lubie goscia, skromny taki, normalny
![]() Ale w UFC po takiej bombie rzucaja sie jeszcze na glebe i oprawiaja, a mamed tylko patrzyl jak upada, taki profesjonalny zimny look i poszedl w druga strone ![]() fajnie to wygladalo ![]() to pierdolenie jest nieco meczace przed walkami
Wchodzi gosc do baru i wskazując na nieprzytomnego, leżącego na stoliku klienta, mówi do barmana: - Dla mnie to samo. Ej bedzie koniec swiata czytalem na onecie (c) Majlo "Od dzisiaj nie jemy żadnych kanapeczek. Myjemy rączki, wpierdalamy krowy i chodzimy na siłownię" |
![]() |
![]() |
![]() |
#978 |
Miejscowość: Świnoujście
Rep P0wah: 7540 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mamed jest spoko, takich zawsze sie ceni i szanuje.. podobny charakter do adamka, spokojny, nie rzuca sie
' nie ma nogi, nie moze chodzic ' tez mnie to rozjebalo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#979 |
Moherator
Na forum od: 24-09-2002
Miejscowość: Sosnowiec
Rep P0wah: 2475 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I gwóźdź programu "Brat Pudziana Song"
![]()
Spotkały się raz trzy koleżanki, by powspominać i zajrzeć do szklanki, Knajpkę wybrały, płaszcze zrzuciły i zamówienie szybkie złożyły. Drinki się leją, lód cicho brzęczy, jutro kac z rana je pewnie zamęczy Lecz teraz siedzą, piją i palą, nie pomne tego, że się nawalą Ze śpiewem do domu wrócą, pewnie się z chłopem swoim pokłócą Fikną na łóżko, pewnie w ubraniu, mamrocząc jeszcze: Ty zimny draniu! by me ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#980 |
DAWAJ NA RING LAJON
co za zenada... expected wkoncu za tydzien kolejna walka
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
wydymali_grubego |
Narzędzia Tematu | |
Tryby Wyświetlania | Oceń Ten Temat |
|
|