![]() |
![]() |
#211 |
zen
Na forum od: 12-01-2003
Miejscowość: Sandomierz
Rep P0wah: 2958 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Opłaca się isntalować to gówno ? Gra ktoś w to jeszcze ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
VERY FRIENDLY KILLER
Na forum od: 21-07-2005
Miejscowość: Racibórz
Rep P0wah: 12928 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jasne że opłaca, szczegolnie ze mistrzostwa polski niebawem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
^^
Na forum od: 03-05-2008
Miejscowość: snd
Rep P0wah: 155 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam czy ta gra to nadal wersja alpha?
![]() |
#214 |
gg - > 3755190 < -
Na forum od: 13-08-2001
Miejscowość: lol'zzz
Rep P0wah: 6865 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
no tak jest, gra chyba porzucona, o serwery chyba nie dbaja zbytnio bo lagi jak cholera, pogrywam codziennie to wiem : >
tak czy inaczej to najbardziej moim zdaniem innowacyjna gra fps od czasów duka nukema 3d, świetny granatnik i alternatywny minigun, raczej dobrze że zrezygnowali z pompki i dziwnych skoków itp cudów, świetna robota ... jakby to pociągneli jeszcze z rok czy dwa to na prawde byłby mega hit a i tak dopoki sa serwery to jest hit .. widac ze sie mocno przylozyli w osttanim roku robienia, cholernie mocno, jest jak jest, dobre jak jest, gorzej gdyby nie bylo : >
![]() |
#215 |
Miejscowość: Gliwice
Rep P0wah: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gówno to CS.
Trochę spieprzyli ją to fakt....za dużo ingerencji graczy w samą grę....chodzi głównie o bronie bo reszta jest ok. pomijam lagi etc. Rakietnica - brak granatów....wtf?????? brak innych opcji strzelania...ładujesz max 3 rakiety... no i damage jak dla mnie średni bardzo... rakietu to ma być jak w jedynce.... 5 rakiet i robisz miazgę.... no i damage Flaka też zostało zmniejszone o dużo.....zaraz progracze ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Psychosocial ~Convicts~
Na forum od: 06-02-2002
Miejscowość: Gdańsk / Mińsk Mazowiecki
Rep P0wah: 367 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Jeśli jakiś stary Skazaniec jest aktywny, proszę, niech się odezwie, da znać gdzie/kiedy grywa w to coś utkopodobnego
![]() wysłałem na znane mi nicki zaproszenie, na razie all offline ![]() ![]() https://megawrzuta.pl/download/9f32e...6c6b9dc0d.html
![]() |
#217 |
Gan[g]ster69
Na forum od: 13-03-2002
Miejscowość: Warszawa
Rep P0wah: 3309 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o kurwa, znowu jakas mumie odkopali
[UTDCv16b] Client is using a cheat [UTDCv16b] Player Name......: ZiT!oLEq [UTDCv16b] Player IP........: 194.29.137.73:1421 [UTDCv16b] Client UT Version: 436 [UTDCv16b] Cheat Type.......: Hook [UTDCv16b] Cheat Trace......: mirc.exe "mIRC - [`radio` (radio@is.using.helios.hook.like.everyone.at.sith-clan.org)]" |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Psychosocial ~Convicts~
Rep P0wah: 367 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja za bardzo księżniczki Ahmanet nie przypominam
![]() ![]() ![]()
![]() |
#219 | |
Oświecony w kupie
Na forum od: 16-11-2002
Miejscowość: Olsztyn
Rep P0wah: 9155 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() [edit] a zaproszenie nie przyszło do mnie... spróbuj wpisać "Has!" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Psychosocial ~Convicts~
![]()
Na diabełka Cię nie namówię raczej i też czasu sam za dużo nie mam, ale może Overwatch lub HotS?
Tu, szczególnie w pierwszym przypadku, wystarczy kilkadziesiąt minut ![]() edit: btw zostało mi tylko 6 wiadomości na tym forum... dobijam do 1999, jak postanowiłem przy rejestracji, i koniec!
![]() ![]() Nie ma ludzi zdrowych! ![]() ![]() Podobnie z niewinnymi... są nieprzesłuchani bądź źle przesłuchani ![]() ~con.Blind$corp~ aka Azazel ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Scorpion; 14-05-2018 o 12:29 Powód: naszło mnie na wyznania :P |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
faq, pomoc, pytania, ut4 |
Narzędzia Tematu | |
Tryby Wyświetlania | Oceń Ten Temat |
|
|
![]() |
||||
Temat | Rozpoczęty przez | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia Wiadomość |
Unreal Editor - Porady, pytania, problemy, dyskusje | Xirios | Unreal Tournament 3 | 229 | 06-01-2014 16:13 |
Masz problem - pisz do.nos | Lord Pidzejus | Pomoc | 2 | 11-09-2002 23:09 |